Agriturismo i Castelnuovo Calcea i Piemonte

Agriturismo La Mussia

 
Agriturismo La Mussia är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Mussia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Calcea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vingården La Mussia ligger beläget bland de mjuka kullarna en kilometer från den lilla staden Castelnuovo Calcea. Huset ligger lite ovanför den något trafikerade huvudvägen, som dock inte hörs våldsamt mycket. De sympatiska ägarna valde för 10 år sedan att komplettera sina inkomster från deras lantbruk med att hura ut rum, som är inredda i de gamla byggnaderna, och som blivit restaurerade.

Det finns totalt 10 rum på stället, varav två rum har "connecting door" och därmed passar perfekt för familjer. Stilen är rustik, enkel och lite speciell med många olika färgglada färger, som inte alltid passar så bra ihop. Här finns varken aircondition eller minibar på rummen, men här får man istället en avslappnad semester på en riktig bondgård som både odlar grönsaker och föder upp kalvar.Frukostmatsalen ligger i samma byggnad som rummen och har en fin terrass med utsikt över markerna (man ser dock vägen härifrån). I frukostmatsalen finns ett litet kök som gästerna kan nyttja under dagarna, för att tillaga enklare måltider och kyla drycker.

Läs mer om Agriturismo La Mussia

Stället är ett perfekt ställe för familjer som inte har så höga krav på komfort. Här kan barnen springa omkring som de passar dem. För de vuxna finns här stenugn om man vill baka en pizza eller bröd, Internet Point (dock mycket långsamt), bordtennis, litet lekområde och en swimmingpool på 14 x 6 meter med ett djup på 125 cm (öppen från 1 maj till 1 oktober) med solstolar och parasoll. Dessutom ligger stallet med kalvarna precis vid huset, där nyfikna barn kan få hjälpa till. Det finns även en tennisbana på stället, MEN den är i mycket dåligt tillstånd och inbjuder inte till seriöst tennisspelande.

Om man inte orkar med utflykter till de många närliggande städerna som Alba, Asti eller Torino, kan man alltid gå en liten tur mellan vinmarkerna. Om man önskar kan det även arrangeras utflykter i området med engelsktalande guide, mot betalning.

Dölj texten
 
 
search map