Semesterbostäder & hotell i Castelnuovo Calcea

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lilla, historiska stad som är huvudstad i kommunen med samma namn, har endast omkring 800 invånare.

Pittoreska omgivningar

Här i kommunen produceras vin på druvorna Barbera, Grignolino, Cortese och naturligtvis Dolcetto. Detta är inte en stad där man spenderar dagar på att utforska olika kulturella skatter, men här finns faktiskt både en borg och kyrka från 1600-talet. Hur man än vänder och vrider på det, förblir stadens största attraktion dess natur och utsikt, som omger staden på alla sidor, den är verkligen pittoresk.

Berömda vinstäder inom kort köravstånd

Här finns både en pizzeria, restaurang, barer och några få inköpsmöjligheter. Nedanför den gamla stadsdelen ligger ett modern, mindre inköpscenter, där du kan täcka det basala behovet. De berömda vinstäderna Asti och Alba ligger förhållandevis 21 och 32 km härifrån, och om du önskar att vara fri ifrån nästan alla turister en dag, och spendera tiden i en fin vinstad, ja, då ska du besöka Acqui Terme, som ligger endast 27 km bort.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, semesterlägenhet eller villa?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1800 semesterlägenheter i Italien, däribland ett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Castelnuovo Calcea i Piemonte.

I sökmotorn här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten. Använd gärna filterfunktionen i sökmotorn för att hitta helt rätt.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Piemonte. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen och i trädgården utan att dela med andra gäster. Det är också en ypperlig chans att komma nära lokalbefolkningen - det är t.ex populärt att boka en lokal matmamma att komma också laga mat, eller ge en matlagningskurs i villan.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Piemonte för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Läs mer om Castelnuovo Calcea

Dölj texten
 
 
search map