Omdömen från Agriturismo Mongalletto
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Rara värdar och härligt avkopplande

Detta ställe kan BARA rekommenderas. Vi bodde där bara 4 dagar, men hade några fina dagar allra mest tack vare värden som var en rar "dam" som tog emot oss när vi anlände, visade vårt rum, förklarade allt om stället etc. Hon var där alla tider på dygnet och fanns alltid där för oss om vi hade frågor.
Poolen var ren och där fanns inte särskilt många insekter, som vi plågats av på andra ställen. Maten är riktigt god – små portioner, men smakar fantastiskt och är värt vartenda öre!
Vi bodde i Bluette med aircondition och fint badrum och sängar. Dessutom ligger stället mitt i vinmarkerna och man kan promenera på de branta sluttningarna om det inte är alltför varmt (annars blåser det inte!). Det har inte funnits något att klaga på förutom att man skulle kunna önska sig en lite större stad, men avkoppling – det kan stället garantera!

Staden är väldigt liten och man får köra för att komma till en större stad, dock finns en restaurang i staden och en bar uppe i "bergen". Vi fick aldrig provat restaurangen, då den hade lite udda öppettider och vi lyckades varje gång komma då den var stängd. I gengäld besökte vi baren två gånger, där vi fick trevlig betjäning av en ok engelsktalande dam. Vi fick bl a tapas och fyra olika sorters vin den ena dagen, det var riktigt fint och smakade fantastiskt.

Rekommendationer till andra gäster

Om man gärna vill uppleva stadsliv så ska man vara inställd på att behöva köra lite. Stället ligger mycket långt ute på landet, känns som "ingemansland", men det är också en del av dess charm. Det finns små "kiosker" på stället, en restaurang med särskilda öppettider och en bar längre upp.

Man är lite nödsakad att äta på gården om man önskar njuta av en flaska vin osv, men maten är så läcker att det inte gör något. Om man äter där fyra dagar i sträck både lunch och middag kan dock menyn börja tunnas ut lite de sista dagarna, då det inte finns fler rätter att välja emellan.

Agriturismo Mongalletto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Mongalletto
Dubbelrum

Kan rekommendera att välja halvpension!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Agriturismo Mongalletto
 

Liknande ställen

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Villa Altar

Bolano, Ligurien

Populärt i Piemonte

search map