Agriturismo i Castellinaldo i Piemonte

Agriturismo Mongalletto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Värdinnan Valentina och hennes lojala medarbetare står redo att ge dig en magnifik upplevelse i vinlandskapet. Mongalletto talar förmodligen mest till par på tur, men det betyder inte att barn inte är välkomna. Vissa rum har plats för en extra säng, men fokus ligger på restaurangen och avsaknaden av barnpool talar mest till den vuxna publiken.

Du är omgiven av vinmarker?

Agriturismo Mongalletto ligger fint på kanten mellan stad och landsbygd - omgivet av vinmarker, men ändå endast ca. 1 km upp till den historiska byn Castellinaldo. Det går bl.a. en stig som leder upp till byn. Mongallettos placering är mycket lugn och fridfull då stället ligger vid slutet av en enkelriktad väg - så trafiken är begränsad till en och annan traktor. Förutom vinmarker finns det i närheten också en av Ferreros (de med Nutella) lager, vilket naturligtvis egentligen bara påminner folk om att Piemonte är en av världens viktigaste hasselnötproducerande område. Det finns både parkering och garage till gästerna.

Ät dina måltider här

Ställets restaurang kan något helt speciellt: Det finns både en stor matsal på bottenvåningen, en mysig avdelning i vinkällaren och flera möjligheter att sitta ute och äta. Den är öppen för både övernattande och externa gäster. Du kan börja dagen med frukostbuffé, där du finner en massa gott från Italien, samt mer traditionell frukost sett med skandinaviska ögon. Även på morgonen kan du självklart - beroende på vädret - antingen välja att äta inomhus eller ute på terrassen. Till lunch är köket öppet på begäran - dvs. det ska avtalas i förväg och i god tid, så kan man bli serverad lättare luncher. På kvällen kan du välja att äta à la carte eller halvpension, men detta kräver minimum två kvällar i rad i restaurangen. Vid halvpension serveras en antipasto, en förrätt eller huvudrätt och slutligen en efterrätt (totalt tre rätter). Om du vill ha ett alternativ till hotellets restaurang finns ett matställe Osteria delle Aie inom 600 meter på vägen upp till byn.

Få smak för det hela

Begreppet 'agriturismo' tyder oftast på att det finns någon form av lokal produktion. Agriturismo Mongalletto äger alla de omgivande vinmarkerna, som dock arrenderas ut till andra. Detta innebär att den faktiska produktionen sker på andra ställen men du kan naturligtvis njuta av deras vin i restaurangen ändå, och det finns också möjlighet att köpa med hem. Slutligen kan det också arrangeras både vinprovningar och matlagningskurser.

Pool med panorama

Från den stora poolen har du en fin vy över de omgivande vinmarkerna och till Castellinaldo. Poolen är vackert placerad mitt i det hela - och här hittar du naturligtvis utomhusdusch, solstolar, parasoll, omklädningsrum och toaletter. Det gör bara semestern mycket bättre. Tennis har du ca en kilometer bort och möjlighet till golf ca 20 km från huset. Cykel och scooter kan du hyra ca 5 km bort, liksom ridning.

Trevliga rum

Rummen är varmt och komfortabelt inredda och har namn efter blommor och kryddväxter. Stilen är typiskt lantlig i olika färgsättningar och de är utrustade med Wi-Fi, Sat-TV, kassafack, minibar, aircondition och badrum med dusch/kar samt hårtork.

Läs mer om Agriturismo Mongalletto

Rummen på Agriturismo Mongalletto

Dubbelrum

De 9 rummen är alla rymliga och smakfullt inredda. De flesta ligger på andra våningen och är olika inredda i varma färger och med några antika element. Rummen har utsikt över landskapet i varierande grad och är utrustade med aircondition, wi-fi, minibar, LCD satellit-TV, förvaringsbox, skrivbord och stol samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Några av rummen har en fransk balkong som man precis kan stå ute på. Tre av rummen är stora nog att rymma en extrasäng. Det finns inga rum för fyra personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map