Agriturismo i Castellinaldo i Piemonte

Agriturismo Il Borgo

Lägenheten Roero ligger i en självständig byggnad Vin framför den antika stenugnen Hemlagad frukostbuffè Brett urval av vin
 
Agriturismo Il Borgo är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Borgo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellinaldo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Il Borgo ligger mitt i den lilla trevliga byn Castellinaldo med en fin utsikt över det piemontesiska landskapet. Huset har renoverats och ligger fint i en kurva på väg upp till landsbyns slott på toppen av kullen. En bra utgångspunkt för att njuta av områdets natur och stora gastronomiska utbud.

Utsikt till landskap och nötter

Man har en fin utsikt från Agriturismo Il Borgo och den kan njutas från paviljongen i gårdsträdgården eller på balkongerna. De två lagerbyggnaderna nere i dalen stör inte, de innehåller nötter på väg till chokladgiganten Ferrero. Från Il Borgo kan man gå upp till slottet, som man tyvärr inte kommer in i då det är privatägt men från platsen framför slottet har man en fantastisk utsikt. Här hittar man också en kaffebar, där man kan dricka dagens kaffe.

Läs mer om Agriturismo Il Borgo

De syltar och bakar

Gården syltar, bakar och odlar lite av varje, som också säljs på stället. Personalen, som är vänliga och talar engelska, arrangerar även vinprovning.

Du kan äta ute utan att behöva köra

Stället erbjuder en mängd praktiska bekvämligheter också: här finns parkeringsplats och inom gångavstånd hittar man både en trattoria och en restaurang. Frukostmatsalen är en fin gammal vinkällare, som har renoverats för att skapa stämning, medans dagens första kaffe avnjuts. I frukostmatsalen har man lyckats bevara husets antika stenugn, var det i gamla dagar bakades bröd till slottet i byn.

Rummen (inkl. frukost)
- De fem rummen är rymliga och smakfullt inredda. De har alla minibar, tv, telefon och badrum med toalett, dusch och hårfön. De har alla balkong med utsikt över det omkringliggande landskapet. Inredningen och möblerna är också det noga genomtänkt - mycket av möblemanget kommer från slottet, som genom tiderna sålt ut lite av antikviteterna. Flera av rummen har plats för 1-2 extra sängar.

Tvårumslägenheten Roero med 2+2 sovplatser (inkl. frukost)
- Ligger i en självständig byggnad. Den är rymlig och består av ett uppehållsrum med kokvrå, minibar, tv, telefon och bäddsoffa med möjlighet till två extra sovplatser (mot betalning) samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett, dusch och hårfön. Lägenheten har dessutom egen balkong, diskmaskin och aircondition.

Dölj texten
 
 
search map