Semesterbostad i Castelletto Molina i Piemonte

Al Cambio

 
Al Cambio är inte tillgänglig i dagsläget
Al Cambio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelletto Molina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det natursköna området Alto Monferrato, som även är känt för sina goda viner, ligger Al Cambio bland kullarna omgivet av vinmarker. I närheten (3 km) finner man den charmerande staden Fontanille, med en otroligt vacker kyrka, som tronar över markerna. De närmsta större städerna är Nizza Monferrato och Acqui Terme.

Här befinner man sig mellan vinstäderna Asti och Acqui Terme. Utsikten är underbar och området präglas av vinmarker och vingårdar samt flera utmärkta restauranger och flera spännande kulturstäder som man snabbt tar sig runt ibland. Huset ligger tillbakalutat i lugna omgivningar och vägen hit mellan vinfälten är obeskrivligt vacker.

Läs mer om Al Cambio

Al Cambio öppnade upp för gäster 2002 och har bland annat inrett sju mycket fina lägenheter, alla med var sin färg och blommiga tapeter. Stilen är mycket smakfull med antika detaljer. Här finns en fin frukostmatsal med utomhus övertäckt terrass, parkeringsplats, reception, gratis mountainbikes och en stor trädgård med en swimmingpool på 14 x 6 meter, omgiven av solstolar och parasoll.

Om lägenheterna ska det nämnas att de alla är utrustade med aircondition, satelit-TV och förvaringsbox. Flera av dem har egen trädgård eller balkong medan gästerna i de övriga lägenheterna fritt kan välja ett bord för att äta ute i den gemensamma trädgården. Stället ägnar sig bäst till par eller familjer med lite större barn. Närmaste inköpsmöjligheter finner man 4 kilometer bort och golfbanor (9 och 18 håls) finner man 12 respektive 30 kilometer från gården.

Dölj texten
 
 
search map