Semesterbostäder & hotell i Castelletto Molina

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den första delen av stadens namn kommer från det latinska castelletum, som betyder "liten borg". Den andra delen, Molina, kommer från det vanligaste efternamnet i området.

Castelleto Molina, som är en pytteliten stad med endat 170 invånare, ligger i norra Monferrato-bergen, i lugna omgivningar omgiven av böljande backar med flera vinmarker. I denna södra delen av Piemonte, på gränsen till Ligurien, finns också flera möjligheter att spendera semestern på att besöka vingårdar. Men därutöver finns flera intresanta utflyktsmål inom räckvid - det är t.ex. inte många minuters i bil till charmiga Acqui Terme som är känd för sina kurbad. 

Karta över Castelleto Molina i Piemonte

Klicka på kartan över Piemonte för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder och hotell vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder i Castelleto Molina

Är det en semester i en lantlig idyll, du söker? Då är Piemontes små, trevliga medeltida städer goda resmål. I städer som Castelleto Molina, är det enkelt att glömma vardagens stress och på kort tid falla in i en mer avslappnad rytm. Du hittar naturligtvis inte samma urval av semesterbostäder i dessa städer, som i Italiens större, mer populära semesterorter. I gengäld hittar du ofta den unika atmosfär, som man sammankopplar det äkta Italien med.

Du kan enkelt kontrollera, vilka semesterbostäder som finns i staden och i närområdet genom att använda sökmotorn här på In-Italia. Bostäderna, som inkluderar hotell, semeterlägenheter, villor osv. är alla personligen handplockade av oss, och vi värdesätter att ge en rättvisande, objektiv beskrivning av varje bostad, så att du vet vad det är du kommer fram till.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta rätt bostad till dig och dina resekamrater, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Läs mer om Castelletto Molina

Dölj texten
 
 
search map