Hotell i Castelletto d'Orba i Piemonte

Villa Carolina Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Boendet ligger inne på Golf Club Villa Carolina vilket innebär att du är omgiven av gröna ytor och fält. Här kan du komma ner i varv efter en händelserik dag antingen på terrassen med något gott att dricka eller runt poolkanten. Alternativt kan du besöka resortens SPA där du kan få massage, koppla av i bastun och i det turkiska badet eller ta ett krafttag i gymmet.

Du befinner dig i Monferrato

Området inbjuder dessutom till en aktiv semester utomhus och förutom att du har möjlighet att rida och spela golf på en totalt 36 -håls bana (La Marchesa med 18 hål, Par72 mt 6274 och Paradiso med 18 hål, Par 72, mt 6075) kan du göra sköna promenader, utflykter på cykelsadeln eller med bil. Ca 2 km från boendet ligger en vattenpark och du har som gäst på Villa Carolina Resort 50% rabatt på inträdet. Även ett bättre pris på green-fee går att få så anmäl gärna ditt intresse till hotellet om du är sugen på att svinga klubban lite.

Dags att utforska området

Det finns hur mycket att se och göra som helst i Piemonte. Förutom pittoreska städer och byar samt underbara vinvägar kan du bege dig söderut till den liguriska kusten. Här väntar dig dopp i havet och fisk och skaldjur som fin kontrast till Piemontes vackra inland. Du kan bl.a besöka Acqui Terme's historiska centrum, besöka Libarnas utgrävningar, ta en titt på det medeltida fortet i Gavi eller slotten Trisobbio, Roccagrimalda och Taglioli. Ett annat populärt ställe är Serravalle Designer Outlet, ett stort shoppingcenter som ligger ca 30 min bort med bil. Men det som kanske är allra trevligast är att bara sätta sig i bilen och köra runt landsbygden och njuta av vyerna över vinfälten och hasselnötsodlingarna.

Läs mer om Villa Carolina Resort

Det är lätt att äta gott

I Piemonte är det verkligen lätt att både äta och dricka gott. Även på Villa Carolina Resort finns en restaurang, St. George, som servar läckra traditionella rätter tillagade av kökschefen Massimo Mentasti, som fick en Michelinstjärna år 2014. Till god mat hör ett gott vin, och givetvis har du en del att välja mellan även här. När du tycker det är dags att utvidga vyerna lite behöver du endast ta dig ett par kilometer för att komma till nästa restaurang, likaså bar. Du befinner dig i ett vinland och runt om i regionen finns flera trevliga cantinor där du kan få vinprovning med eller utan tilltugg. Hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta.

Komfortabla rum med balkong

Det finns endast 39 rum på Villa Carolina Resort. De är trevligt inredda och har alla samma faciliteter som aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar och badrum med dusch och hårtork. Till ditt rum hör en balkong där du kan njuta av semestern och från superior-rummet har du utsikt över banan.

Rummen på Villa Carolina Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map