Omdömen från Casa degli Artisti

 
Casa degli Artisti är inte tillgänglig i dagsläget
Casa degli Artisti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa degli Artisti

Läs personliga omdömen av Casa degli Artisti som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa degli Artisti . Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Helena med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Casa degli Artisti i Cardona från den 28. juni till den 5. juli 2008.

Cardona är en liten by med endast 80 personer som är fast boende där. På helger och semestertider ökar befolkningen något då folk från Turin och Milano bl.a har sommarhus där. Det finns ingen affär i byn och heller ingen resturang/cafe eller liknande. Det är ca 3 km till närmaste grannby där en resturang finns. Byn och omgivningarna var fantastiskt vackra! Små slingriga vägar som hela tiden går genom nya små vackra byar som klättrar uppför kullarna. Alla byar har fantastiska små torg med vackra gamla kyrkor och i de flesta fall ett litet café där man kan få sig en apretivo eller en god kopp kaffe. De flesta bybor kan inte tala engelska men man gör sig förstådd ändå. Alla är mycket nyfikna och vänliga över besök i just deras lilla by. Vi upplevde det som en absolut fördel att ha bil så att man kan ta del av allt som finns att se, att köra till Asti som är den närmaste staden (väldigt väldigt vacker, och vilken glass!, missa inte heller den fantastiska marknanden på onsdagar, där finns allt! Väldigt billiga och bra skor bl.a) och därifrån ta tåget till Turin eller Milano är något vi kan rekomendera. Vårt boende översteg alla våra förväntningar och vår fantastiska värdinna var ovärdelig då hon kunde tipsa oss om alla sevärdheter. Hon lagade också mycket goda middagar. Vi kan varmt rekomendera detta boende i genuin miljö och med en gudomlig utsikt! Vi är också mycket nöjda med kontakten med in-Italia: tydlig och snabb info om allt från vilka betalningar som skulle göras, som var gjorda till en bra vägbeskrivning. Tack för en härlig Italienupplevelse!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map