Hotell i Cardona i Piemonte

Casa degli Artisti

 
Casa degli Artisti är inte tillgänglig i dagsläget
Casa degli Artisti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Titta in hos en äkta konstnärlig eldsjäl - den kreativa och sprudlande Sonja Leimbacher, som slår upp sina dörrar på vid gavel till sitt spännande hem, var element som färgpaletter, penslar, ateljestämning och tavlor härskar. Omgivningen är inget annat än inspirerande - ute som inne.

Här bor du på en vacker egendom från 1800-talet, med en stor fin trädgård med många mysiga små gömställen, spännande detaljer och trädgårdsmöbler, som inbjuder till ren avslappning. Frukosten kan man under de varmare månaderna äta utomhus, med ren luft och grönska så långt ögat når. Inspirationen är oändlig här.

Läs mer om Casa degli Artisti

Denna cocktail av avslappning och kreativitet är perfekt för gäster, som söker inspiration för att till exempel dikta eller måla. Men det är lika mycket boendet för de gäster som bara vill slå sig ner med en bra bok i trädgården och njuta av stillheten som råder här. Värdinnan Sonja är en konstnärlig inspirationskälla och målar själv abstrakta tavlor med starka färger - något hon oftast gör utomhus eller i hennes egen atelje.

Den kreativa själen Sonja håller målarkurser för alla intresserade (min. 2 deltagare). Dessa kurser startar fredagar kl. 20:00 tillsammans med en välkomstdrink (utan middag) till söndagar kl. 16:00 och inkluderar övernattning med helpension (inkl. middag lördag kväll) förutom själva kursen. Deltagarna skapar deras eget konstverk som ett minne av vistelsen. Alltsammans i lugna omgivningar. Trafik är inte allför vanligt förekommande härute på landet.

Dubbelrum med frukost:
Sonja har fem dubbelrum, som alla är olika. De är alla fint inredda med konstnärliga inslag. De har alla badrum med dusch och toalett.

Suite med frukost:
Det finns två suiter på Casa degli Artisti. Den ena har ett litet uppehållsrum medan den andra har ett litet loft. De har båda två eget badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 
 
search map