Semesterbostad i Cannobio vid Maggioresjön

Residenza Patrizia

 
Residenza Patrizia är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Patrizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannobio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residenza Patrizia är ett modernt, fint semesterresidens som ligger i utkanten av den lugna och trevliga staden Cannobio, norr om Verbania. Det är ca. 300 meter till sjön och en fin strand samt ca. 600 meter till centrum med caféer, matställen och butiker. Det finns även en minimarket ca. 200 meter härifrån. Mellan sjön och semestercentret går en trafikerad väg, men trafiken hörs nästan inte på de gemensamma områdena.

Uppvärmd pool

Poolen (med tillhörande terrass med parasoll, solstolar och bar) är Residence Patrizias största utomhusattraktion. Den 34 meter långa poolen är öppen från maj till september (dock beroende av väderförhållanden) och är uppvärmd. Poolen är delvis täckt och delvis helt utomhus.

Läs mer om Residenza Patrizia

Restaurang och flera faciliteter

Här finns det reception öppen dygnet runt, TV-rum, garage och bar. Restaurangen "La Riva" hittar inspiration från sjöns traditioner och dess fiskrätter, men serverar och mer kända italienska rätter. Här kan man även äta utomhus och om kvällen kan man sitta i baren och ha det trevligt.

Rå om dig själv i gymmet eller bastun

För dem, som önskar fler aktiviteter, erbjuds fittness-centrum som är öppet från kl. 09:30 till kl. 18:30(mot betalning) med sauna och turkiskt bad. Cirka 100 meter härifrån ligger dessutom en tennisklubb, var det är möjligt att använda sig av banorna mot betalning.

Rymliga lägenheter

Lägenheterna är ljusrika och rymliga. De är alla utrustade med telefon, satellit-TV, aircondition och liten kokvrå med mikrovågsugn och kylskåp. Även om sjön ligger nära så är det itne sjöutsikt från lägenheterna.

Lägenheterna på Residenza Patrizia

Standard enrumslägenhet med 2 sovplatser

är ca. 25 m² och består av uppehållsrum med tekök (med två elektriska plattor, mikrovågsugn och kylskåp) och matområde, samt nattområde med dubbel bäddsoffa och badrum med toalett och dusch samt hårfön.

Standard tvårumslägenhet med 4+1 sovplatser

är ca. 40 m² och består av uppehållsrum med liten kokvrå (med två elektriska plattor, mikrovågsugn och kylskåp) och matområde med utgång till nattområde med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt hårfön.

Confort tvårumslägenhet med 4+1 sovplatser

är ca. 47 m² och består av uppehållsrum med liten kokvrå (med två elektriska plattor, mikrovågsugn och kylskåp) och matområde med utgång till balkong samt nattområde med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt hårfön.

Dölj texten
 
 
search map