Semesterbostad i Cannobio vid Maggioresjön

Residence Hotel Garden

Pris från per pers.
 
Residence Hotel Garden är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Hotel Garden är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om resor till Cannobio här
Hämtar innehåll

När hungern gör sig påmind och du inte orkar gå / köra in till centrala Cannobio (1 km) så ligger det dessutom en pizzeria precis sidan om.

13 lägenheter med balkong

I lägenhetskomplexet ligger 13 lägenheter med balkong fördelat på 4 våningar (de översta har utsikt över Maggioresjön), reception, hiss och lässal. Lägenheterna ligger lite tillbaka dragna från kustvägen men man bör ändå räkna med lite trafikstörningar från kustvägen som norröver för till Schweiz och söderöver till Cannobio centrum. Det finns gratis parkering på stället och tillgång till tvättmaskin.

Enrumslägenhet för 2 personer
- Uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, telefon, satellit-TV, safetybox och kokvrå (två kokplattor) samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna har balkong och några av dem har sjöutsikt.
Tvårumslägenhet för 4 personer
- Uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, telefon, satellit-TV, safetybox och kokvrå (två kokplattor) samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna har balkong och några av dem har sjöutsikt.

 
 

Liknande ställe

Terrazza Pascià

Oggebbio, Piemonte

Appartamenti Ferrari

Cannobio, Piemonte

Dependance Villa Maria

Stresa, Piemonte

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Piemonte

search map