Semesterbostad i Cannobio vid Maggioresjön

Residence Hotel Garden

 
Residence Hotel Garden är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Hotel Garden är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannobio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När hungern gör sig påmind och du inte orkar gå / köra in till centrala Cannobio (1 km) så ligger det dessutom en pizzeria precis sidan om.

13 lägenheter med balkong

I lägenhetskomplexet ligger 13 lägenheter med balkong fördelat på 4 våningar (de översta har utsikt över Maggioresjön), reception, hiss och lässal. Lägenheterna ligger lite tillbaka dragna från kustvägen men man bör ändå räkna med lite trafikstörningar från kustvägen som norröver för till Schweiz och söderöver till Cannobio centrum. Det finns gratis parkering på stället och tillgång till tvättmaskin.

Läs mer om Residence Hotel Garden

Enrumslägenhet för 2 personer
- Uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, telefon, satellit-TV, safetybox och kokvrå (två kokplattor) samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna har balkong och några av dem har sjöutsikt.
Tvårumslägenhet för 4 personer
- Uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, telefon, satellit-TV, safetybox och kokvrå (två kokplattor) samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna har balkong och några av dem har sjöutsikt.

Dölj texten
 
 
search map