Hotell i Cannobio vid Maggioresjön

Hotel Pironi

Pironis historiska salonger Vem skulle tro att en loggia gommer sig bakom trädörren? Skön loggia med historiska vingslag Alla rum är inredda med varma färger
 
Hotel Pironi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Pironi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannobio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Pironi ligger i en ovanligt fin byggnad från 1400-talet mitt i den karaktärsfulla staden Cannobio, bara några få meter från Maggioresjön. Upplevelsen man får på detta lilla hotell är total, och det lyckas otroligt väl med att förmedla ställets charm och inre ro till sina gäster.

Välkommen till Hotel Pironi

När man kommer till Hotel Pironi stannar man automatiskt upp och tar ett djupt andetag och tar del av ställets historiska magi och atmosfär. Byggnadens spännande geometriska form, den lilla fontänen och arkaderna är alla element, som hälsar gästerna välkomna till en speciell värld av gästfrihet och fridfullhet.

Läs mer om Hotel Pironi

Ögat ser snabbt den fina renoveringen

Hotellet är fint renoverat med stor respekt för ställets historiska värde och dess arkitektur. Hotellets hiss gömmer sig bakom en fin trädörr från 1600-talet och är otroligt fint integrerad i helheten.

Stämningsfulla gemensamma område

Först blir gästerna mottagna och hälsat välkomna i den trevlig receptionen. Efter att man visats till sitt rum, är man välkommen att ta del av de gemensamma utrymmena; en härlig salong med öppen spis, en innergård och en modern nyöppnad frukostmatsal.

Du kan bada i polen på hotell ca. 1 km bort

Ägarna av Hotel Pironi äger också ett närliggande hotell Park Hotel Villa Belvedere, var Pironis gäster fritt kan använda sig av poolen (öppen från 11,30-19,00) med dess härliga trädgård med solstolar och lekplats - avståndet är cirka 1 km. Utöver möjligheten att kunna ta ett dopp, kan man även låna cyklar.

12 sköna rum som alla är olika

De 12 rummen är alla olika i form och uttryck, men de varma färgerna och den goda smaken är genomgående. Stilen är elegant och med många antika möbler. Rummen har dessutom en speciell karaktär, alla badrummen är till för retro-älskare: de små gula, bruna och gröna klinkers är där sen 1960-talet.

Rummen är fördelade på tre våningar och har alla olika plus i form av till exempel balkong, valv med kalkmålningar, utsikt till sjön eller till den gamla stadsdelen, nivåskillnad. Alla rum är utrustade med eget badrum med toalett och antingen dusch eller badkar, TV, telefon, minibar och förvaringsbox.

3 av rummen har invändiga trappor (till och från badrummet) och vänder sig således inte till gångbesvärade gäster. Trebäddsrummet har loft, var den tredje sängen står, medan fyrbäddsrummet har två sovavdelningar. Dessa rum har inte balkong.

Dina parkeringsmöjligheter

Vid ankomst kan man parkera för en liten stund på platsen nere vid sjön för att bära in väskorna på hotellet. Den gamla stdsdelen är nämligen bilfri. Hotellet erbjuder gratis parkering på en öppen p-plats eller garage mot tillägg. Båda parkeringsmöjligheter ligger ca. 200 meter från hotellet. Frukosten serveras som buffet i frukostmatsalen.

Dölj texten
 
 
search map