Hotell i Cannobio vid Maggioresjön

Hotel Patrizia

 
Hotel Patrizia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Patrizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannobio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Patrizia är en del av ett modernt, fint semesterresidens som ligger i utkanten av Cannobio, norr om Verbania. Det är ca. 300 meter till sjön och en fin strand samt ca. 600 meter till centrum med caféer, matställen och butiker. Det finns även en minimarket ca. 200 meter härifrån. Mellan sjön och stället löper en trafikerad väg, men trafiken hörs nästan inte på de gemensamma områdena.

Uppvärmd pool

Poolen (med tillhörande terrass med parasoll och solstolar samt bar) är Hotel Patrizias största utomhusattraktion. Den 34 meter långa poolen är öppen från maj till september (dock beroende av väder) och uppvärmd. Poolen är delvis övertäckt och delvis helt utomhus.

Läs mer om Hotel Patrizia

Restaurang och flera faciliteter

Här finns reception dygnet runt, TV-rum, garage och bar. Den trevliga restaurangen "La Riva" med inspiration av sjöns traditioner och dess fiskerätter, men serverar också de mer kända italienska rätterna. Restaurangen erbjuder också servering utomhus, och om kvällarna kan man sitta ute och ha det trevligt i baren.

Rå om dig i gymmet eller bastun

För dem som önskar fler aktiviteter, erbjuds fitness-center (mot betalning) med sauna och turkiskt bad, som är öppet från kl. 09:30 till kl. 18:30. Cirka 100 meter härifrån ligger dessutom en tennisklubb, var det är möjligt att använda sig av banorna mot en tilläggsbetalning.

Rymliga rum

Rummen är alla ljusa, fina och rymliga. De är olika i färger och lay-out. De är alla utrustade med telefon, satellit-TV och aircondition. Badrummen, som är mycket fint inredda har dusch med vattenmassage.

Dölj texten
 
 
search map