Omdömen från Hotel Cannobio

 
Hotel Cannobio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cannobio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannobio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Cannobio

Läs personliga omdömen av Hotel Cannobio som ligger vid Maggioresjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cannobio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt hotell mitt i smeten

Fint stort rum på hotellet alldeles vid strandpromenaden med utsikt över sjön och staden.
Här har man mycket nära till allt och en trevlig (turistisk) stad som har allt vad man behöver (bra butiker och restauranger). Vi blev mycket överraskade av att möta en dansktalande receptionist, Mariann.

Rekommendationer till andra gäster

Om du vill inta en snabb måltid, så välj restaurangen Vizi et Sfizi på Hotel Pironi. Det går så snabbt att du inte är färdig med den första rätten innan de står redo att servera nästa – inte någon tilltalande upplevelse :-(

Hotel Cannobio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cannobio
Junior Suite med sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bo och fru från Tyresö i Sverige bodde på Hotel Cannobio i Cannobio från den 7. till den 10. september 2011.

Resan har gått bra. Hotellet var utmärkt med trevlig personal, bra rum (med balkong), otroligt fin frukost vid kanten av Laga Maggiore och ett förnämligt läge. Enda anmärkningen är att vid utcheckningen uppstod visst tvivel om hotellet hade fått klart med betalningen från in-italia.

Man hade tidigare bara erfarenhet att själva bokningen gjorts genom in-italia och att kunden sedan själv betalat hotellet. Jag hade visserligen med den voucher som jag skrev från nätet men den ger, i ärlighetens namn, inte ett så förtroendefullt intryck. Man tog emellertid kopia av den och hoppades på det bästa ("det är nog troligen OK"). Annars hade bokningen gått fram helt ua.

Bortsett från detta är funktionen in-italia mycket bra med sina möjligheter att samlat kunna se ett stort antal hotell med bilder, info och priser och därifrån göra sitt val.

Givetvis har vi en massa bilder från Cannobio, men skickar med två som är relaterade till hotellet, dels frukostbordet och dels utsikten från balkongen.

In-Italias kommentar

Med tanke på att vi (In-Italia) betalar samtliga hotell och leverantörer innan kundens ankomst bör det aldrig vara några frågetecken kring betalning - så heller inte med Hotel Cannobio. Voucherns funktion är att den bevisar att ni är bokade genom oss och det faktum att vistelsen är betald.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map