Hotell i Cannobio vid Maggioresjön

Hotel Cannobio

 
Hotel Cannobio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cannobio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannobio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sitt enasående läge på första rad nere vid Maggioresjön och mitt i Cannobios stämningsfulla centrum, så är Hotel Cannobio en pärla med stort P. På detta fyrstjärniga hotell kan man beställa garage och när man kommer ut från huvuddörren så står man mitt på sjöpromenaden och på det livliga torget Piazza Vittorio Emanuele III.

Privat sjöstrand

Gästerna kan använda Hotel Campagnas privata strand strax norr om staden, eller så finner man en sjöstrand (Lido di Cannobio) ca. 250 m från hotellet.

Läs mer om Hotel Cannobio

Lättare servering på hotellets taverna

Hotellet har en liten taverna La Scala, dvs. en trevlig bar där man serverar lättare måltider både utomhus och inomhus. Rummen är fördelade på fyra våningar och de har alla utsikt över Maggioresjön och lustbåtshamnen. Det finns även hiss på hotellet.

Dubbelrum Standard med sjöutsikt
- Sex eleganta rum med satellit-Tv och badrum med toalett och dusch. Dessa rum har sjöutsikt men inte balkong. Det finns ingen möjlighet för extra säng.
Dubbelrum Superior med sjöutsikt
- Nio eleganta rum med satellit-Tv och badrum med toalett och dusch. Dessa rum är lite större än standardrummen och har sjöutsikt (tre av dem har balkong), tre av dem ligger på sista våningen med synliga träbalkar i taket. Det finns möjlighet för extra säng i vissa rum.

Junior Suite med sjöutsikt
- Två rymliga och eleganta rum på andra våningen med satellit-TV och badrum med toalett och jacuzzi. Junior Suiterna har sjöutsikt och balkong. Det finns möjlighet för extra säng i vissa rum.
Suite med sjöutsikt
- Elegant Suite på andra våningen på ca. 34 m² med satellit-TV och hela två badrum med toalett och dusch. Suiten har två avdelningar och sjöutsikt (ingen balkong). Det finns möjlighet för två extra sängar.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Cannobio

Läs personliga omdömen av Hotel Cannobio som ligger vid Maggioresjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cannobio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt hotell mitt i smeten

Fint stort rum på hotellet alldeles vid strandpromenaden med utsikt över sjön och staden.
Här har man mycket nära till allt och en trevlig (turistisk) stad som har allt vad man behöver (bra butiker och restauranger). Vi blev mycket överraskade av att möta en dansktalande receptionist, Mariann.

Läs mer

Bo och fru från Tyresö i Sverige bodde på Hotel Cannobio i Cannobio från den 7. till den 10. september 2011.

Resan har gått bra. Hotellet var utmärkt med trevlig personal, bra rum (med balkong), otroligt fin frukost vid kanten av Laga Maggiore och ett förnämligt läge. Enda anmärkningen är att vid utcheckningen uppstod visst tvivel om hotellet hade fått klart med betalningen från in-italia.

Man hade tidigare bara erfarenhet att själva bokningen gjorts genom in-italia och att kunden sedan själv betalat hotellet. Jag hade visserligen med den voucher som jag skrev från nätet men den ger, i ärlighetens namn, inte ett så förtroendefullt intryck. Man tog emellertid kopia av den och hoppades på det bästa ("det är nog troligen OK"). Annars hade bokningen gått fram helt ua.

Bortsett från detta är funktionen in-italia mycket bra med sina möjligheter att samlat kunna se ett stort antal hotell med bilder, info och priser och därifrån göra sitt val.

Givetvis har vi en massa bilder från Cannobio, men skickar med två som är relaterade till hotellet, dels frukostbordet och dels utsikten från balkongen.

Läs mer
 
search map