Omdömen från Appartamenti Ferrari

 
Appartamenti Ferrari är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Ferrari är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannobio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamenti Ferrari

Läs personliga omdömen av Appartamenti Ferrari som ligger vid Maggioresjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Ferrari. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Gästvänligt

Bodde på detta stället i 4 nätter på väg söderut. 2 vuxna och 2 barn (13,19 år). Väldigt bra med cyklar som man lånade gratis. Mysig by med bra restauranger intill sjön. Bra promenad/cykelstråk och boendet ligger lugnt i ett villaområde. 100 meter till affär och 5 minuter till stranden. Kommer gärna tillbaka.

Maggioresjön som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Appartamenti Ferrari

Maggioresjön som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet med utmärkta faciliteter

Fin lägenhet, väl mottagen.
Gratis cyklar för uthyrning- super.
Bra liten stormarknad just intill.

Maggioresjön som semester-destination

Cannobio är en mycket trevlig stad, belägen vid den vackra sjön.
Enorm marknad på söndagar.
Fina cykelleder runt staden och längs floden.

Appartamenti Ferrari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Ferrari
Lägenhet (yellow) m. 1 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Appartamenti Ferrari

Maggioresjön som semester-destination

Appartamenti Ferrari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Ferrari
Lägenhet (yellow) m. 1 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Perfekt lägenhet för avslappning några dagar

17-21 april 2015:
Med 65 trappsteg till lägenheten håller man sig i bra form.
Utsikten över sjön och till bergen med snö på är fantastisk.
Alla installationer - el, vatten, värme och internet fungerar utan problem.
Vidunderlig morgonsol, dock ingen eftermiddagssol.
Området är lugnt och stilla, med massor av möjligheter för kör-, promenad- och cykelturer.
Restauranger för alla smaker och plånböcker finns nere i staden.
Alla i staden är rara och hjälpsamma - man känner sig trygg på alla dygnets tider.
Förslag till förbättring av lägenheten: Vattenkokare, ordentliga vinglas och kaffekoppar.

Rekommendationer till andra gäster

Marknaden i staden på söndagarna är jättestor - framförallt avdelningen med lokala råvaror är intressant.
En tur på de snirkliga vägarna upp genom Valle Cannobio och över Schweiz och tillbaka till Canobbio kan rekommenderas - det finns många bra möjligheter att handla lokala matvaror av superbra kvalitet.
Har man lust till lugn och ro i 3-4 dagar kan detta stället varmt rekommenderas!

Appartamenti Ferrari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

65 trappsteg är mycket efter mat och vin i stan! :)
 
Själva boendet på Appartamenti Ferrari
Lägenhet (orange) m. 1 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Var inte öppen än.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Appartamenti Ferrari

Maggioresjön som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Appartamenti Ferrari

Appartamenti Ferrari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Ferrari
Studiolägenehet (yellow) m. terrass

Det hade varit bra med aircondition i lägenheten, när det är mycket varmt utomhus blir det också varmt inomhus om natten.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En härlig vecka vid vackra Lago maggiore

Efter ett fantastiskt uppehälle vid Idrosjön veckan innan, skulle hela familjen ställa om sig till Appartamenti Ferrari. Här fanns ingen sjöutsikt, poolen var inte så stor, och det fanns säkert inte lika många lekkamrater. :) Men Lago Maggiore är ett härligt ställe och hos Appartamenti Ferrari är förhållandena helt i sin ordning - rena, stora och funktionella lägenheter. Vi bodde i Yellow men Orange hade nog varit ännu bättre (bättre utsikt). Orange lägenheterna ligger enormt trevligt uppför bergssidan. Det är en del stök från gården när man bor i Yellow. Det finns massor av cyklar att låna, så dem använde vi ofta och det var mycket trevligt att cykla ner till staden och strandpromenaden längs cykelstigarna längs floden. På stranden finns många erbjudande till barn, unga och barnsliga själar. Sjön är extremt ren och super att bada i. Promenaden och staden Cannobbio är flott och charmig. Allt i allt ett trevligt ställe.

Rekommendationer till andra gäster

Det finns en rutschbana på toppen av Monte Mattarone som man kan nå via linbanan från Stresa.

Appartamenti Ferrari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Ferrari
Lägenhet (yellow) m. 1 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Appartamenti Ferrari

Appartamenti Ferrari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Ferrari
Lägenhet (orange) m. 1 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superbesök

Vi bodde en vecka i lägenhet - en supervistelse, det var rent och fint. Trevligt och hjälpsamt värdpar.
Stället ligger på promenadavstånd till en köpman, som har nästan allt till förnuftiga priser, dock ska man vara observant på, att den stänger klockan 12.30 på söndagar.
Stället ligger också på promenadavstånd till Cannobio stad, där det finns många caféer och restauranger.
Det är möjligt för trevliga utflykter i området, både på cykel, i bil och tvärs över sjön med de små färjorna.
Vi var så lyckliga att bli uppgraderade från 1-rums till 2-rumslägenhet - kanske för att vi kom först på säsongen.

Rekommendationer till andra gäster

En tur med Lago Maggiore Express kan rekommenderas, den avgår varje dag - utom onsdag - från Cannobio, klockan 08:25. Turen föregår omväxlande med tåg och båt och man får se det omväxlande landskapet.
En tur upp på toppen av Monterano i klart väder kan bestämt också rekommenderas, det är en fantastisk utsikt, kom ihåg en tröja, det blåser på toppen.

Appartamenti Ferrari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Ferrari
Studiolägenhet (orange) m. trädgård

Blev uppgraderade.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Såg inbjudande ut, men vädret passade inte till ett dopp.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map