Semesterbostad i Cannobio vid Maggioresjön

Appartamenti Ferrari

 
Appartamenti Ferrari är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Ferrari är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannobio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stället ligger diskret avskärmat i ett bostadskvarter. Det dagliga dilemmat kommer vara om man vill lata sig vid den sköna poolen, ta en promenad ner till historiska Cannobio eller dra nytta av områdets många utflyktsmöjligheter. Närmsta mataffär ligger endast ca. 200 m bort.

Pool och andra utvändiga faciliteter

Appartamenti Ferrari lockar många med sina välskötta semesterboenden och utomhus områden. Kommer man i bil (vilket rekommenderas) så finns det både låst parkering och garage (ingår i priset). Efter att bilen är parkerad så möts man av en välplanerad trädgård och lite längre fram mellan de två fastigheterna, som lägenheterna är fördelade på, ligger poolen med massor av solstolar. Om man önskar uppleva närområdet på två hjul, så finns det cyklar att låna på stället (inkluderat i priset).

Läs mer om Appartamenti Ferrari

Invändiga faciliteter

I närheten av poolen hittar man en lokal, där man har inrett ett litet träningscenter. Det finns dessutom bastu och tvätteri.

Lägenheterna på Appartamenti Ferrari

Studiolägenehet (yellow) m. terrass

Dessa lägenheter ligger i byggnaden Yellow, som ligger lätttillgänglig vid infarten till fastigheten. Bägge lägenheterna ligger på förstavåning och har en liten möblerad terrass. Lägenheterna består av ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, möjlighet till en extra säng för et barn upp till 15 år och en kokvrå med ugn, gasplattor, kylskåp och kaffemaskin. Det finns dessutom wi-fi, lcd sat-tv, förvaringsskåp och naturligvis badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har egen ingång

Lägenhet (yellow) m. 1 sovrum och balkong/terrass

Dessa lägenheter ligger i byggnaden Yellow, som ligger lätttillgängligt vid infarten till fastigheten. Den ena lägenheten ligger på förstavåning och har en lite trädgård medans den andra ligger på andravåning och har balkong. Lägenheterna består av ett sovrum med dubbelsäng och ett uppehållsrum med dubbelsoffa, möjlighet till en extra säng för et barn upp till 15 år och en kokvrå med ugn, gasplattor, kylskåp och kaffemaskin. Det finns dessutom wi-fi, lcd sat-tv, förvaringsskåp och naturligvis badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har egen ingång

Lägenhet (yellow) m. 2 sovrum och balkong/terrass

Denna lägenheten ligger i byggnaden Yellow, som ligger platt och lätttillgänglig vid infarten till fastigheten. Den ligger på andravåning och har en stor terrass och en övertäckt balkong. Lägenheten består av 2 sovrum med dubbelsäng/två enkelsängar och ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå med ugn, gasplattor, kylskåp och kaffemaskin. Det finns dessutom wi-fi, lcd sat-tv, förvaringsskåp och naturligvis badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har egen ingång.

Studiolägenhet (orange) m. trädgård

Dessa två lägenheter ligger i byggnaden Orange, som ligger uppe på kullen ovanför poolen - det finns trappor för att komma dit upp. I gengäld har båda lägenheterna en liten trädgård med vacker utsikt mot staden, landskapet och Maggioresjön. Lägenheterna består av ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå med diskmaskin, ugn, gasplattor, kylskåp och kaffemaskin. Det finns dessutom wi-fi, lcd sat-tv, förvaringsskåp och naturligvis badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har egen ingång.

Lägenhet (orange) m. 1 sovrum och balkong/terrass

Dessa fem lägenheter ligger i byggnaden Orange, som ligger uppe på kullen ovanför poolen - det finns trappor för att komma dit upp. I gengälg har alla lägenheterna antingen balkong, terrass, eller en lite trädgård med vacker utsikt mot staden, lanskap och Maggioresjön. Lägenheterna består av ett sovrum med dubbelsäng och ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå med diskmaskin, ugn, gasplattor, kylskåp och kaffemaskin. Det finns dessutom wi-fi, lcd sat-tv, förvaringsskåp och naturligvis badrum med toalett och dusch. Det är möjligt med två extra sängar till barn upp till 15 år. Lägenheterna har egen ingång.

Dölj texten
 
 
search map