Semesterbostäder & hotell i Cannobio

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cannobio är den första staden man kommer till från San Bernadino och San Gottardo. Cannobio är en gammal vacker landsort, där man bevarat de historiska byggnadernas skönhet tillsammans med sjön och bergen i bakgrunden. Här finner man restauranger, kaffèr och en inbjudande atmosfär.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Staden betraktas som en kulturell och geografisk gränsstad mellan Piemonte och Lombardiet och är en av de stämningsfulla städerna i den norra delen av Maggiore-sjön. Här uppe i norr ser de sig själva mer som oförstörda och lugnare i förhållande till det mer turistmässiga och livliga städerna söderut (t.ex. Stresa, Verbania och Baveno). Cannobio ligger ca. 6 km från den schweiziska gränsen och är en gammal landsort som har bevarat de historiskt byggda skönheter som går i harmoni med sjön och bergen runt omkring.

Läs mer om Cannobio

Man får snabbt smak på Cannobios charm genom att bara ta en promenad genom staden på dess smala gator, där man bland annat kan se "Palazzo della Regione" från 1600-talet, "La Torre del Comune" från 1500-talet och "Il Santuario" som ligger vid sjöns strandkand. Varje söndag är det marknad utmed promenaden i staden.

Dölj texten
 
 
search map