Hotell i Cannero Riviera vid Maggioresjön

Hotel La Rondinella

Utsikten mot Cannero Riviera och sjöstranden från hotellet
 
Hotel La Rondinella är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Rondinella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannero Riviera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Rondinella är ett jubelväckande hotell med sjövy, restaurang och gångavstånd via trottoar till både offentlig sjöstrand (ca. 400 m) och den stämningsfulla staden Cannero Riviera (ca. 800 m) där sjöpromenaden med restauranger och glassbarer tillgodoser de glada sjögästerna.

Ett hotell med många styrkor
Ännu en fördel vid detta familjedrivna 2* hotell är den sköna trädgården där man finner både trädgårdsmöbler och parasoller. Det finns dessutom garage (inkluderat i priset). Minus finns det nästan inga av men man ska vara uppmärksam på att uppfarten till hotellet är ganska brant och att kustvägen mellan Cannobio och Verbania löper nere framför hotellet. Till sist finns det wi-fi men endast i gemensamma utrymme, t.ex. på terrassen och i receptionen.

Läs mer om Hotel La Rondinella

Restaurang
I hotellets restaurang kan man äta både inne och ute. Under sommarmånaderna är det upplagt att äta ute då trädgården är välskött och sjöutsikten vacker. Faktorerna för romantik finns där verkligen. Resturangen som alltid är stängd söndagar erbjuder en 4-rätters meny som består av antipasto-buffé följt av eget val av förrätt och huvudrätt från menyn och till sist avsluttas middagen med en dessert-buffé. Frukosten serveras som regel också i trädgården (som buffé). Som ett alternativ till restaurangen på hotellet kan man utan att behöva använda bilen gå ner till centrum av Cannero Riviera där det finns ett stort urval av matställen.

Villa i Jugendstil
Hotellet ligger i en mycket vacker villa i Jugenstil från 1930. Skönhetsvärdet är högt och många av möblerna berättar en trevlig historia. I denna byggnad finner man också receptionen och en info-point där man finner inspiration och praktiska upplysningar om utflyktsmöjligheter i området. Rummen ligger fördelade på två byggnader: ca. hälften i villan och resten i sidobyggnaden som är nyare och därför har rum med balkong.

Rummen på Hotel La Rondinella

Dubbelrum med sjöutsikt

Dessa sju rum ligger i huvudbyggnaden som är elegant och med högt i tak. Det är sjöutsikt (antingen direkt eller från sidan) från alla rum men ingen balkong, då villan är historisk. Rummen är utrustade med satellit-TV, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar. I hälften av rummen finns det plats för extra säng.

Rum med balkong och sjöutsikt

Dessa fyra rum ligger i sidobyggnaden som är nyare. Det betyder att alla rum har balkong med sjöutsikt (antingen direkt eller från sidan). Rummen är utrustade med satellit-TV, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar. I flera av rummen finns det plats för extra säng.

Dölj texten
 
 
search map