Agriturismo i Canelli i Piemonte

Villa La Martina

 
Villa La Martina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Martina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canelli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Matlagningskurser på Villa La Martina

Den lokala och utsökta maten i Piemonte är en god anledning till att resa hit. Vill du prova de lokala recepten med en livs levande kock som guidar dig kan en matlagningskurs ordnas för både par och grupper. Inom loppet av 3 timmar lär du dig att förbereda lokala produkter och självklart kommer matlagningskursen att avslutas med att man smakar de goda rätterna. Matlagningskurserna äger rum i köket i ditt boende på stället.

Villa La Martinas lilla matställe

Gårdens egna lilla matställe ligger på bottenvåningen. Det öppnas upp vid speciella tillfällen men var medveten om att den också är öppen för utomstående gäster. Restaurangverksamheten är dock ingenting som stör, då den ligger avsides från lägenheterna och rummen. Poolområdet är avsiktligt placerat bakom huset, så ätande gäster i restaurangen ej kan se poolen. Äter du på gården en kväll så rekommenderar vi att du och dina medresenärer smakar den lokala rätten agnolotti (hemlagad pasta fylld med kött), stekt eller grillat kött till huvudrätt och ostbricka vid slutet eftersom lokala ostar från Piemonte är väl värda att smaka.

Snygg renovering av den gamla vingården

Huset är från 1700-talet och lokalerna användes för flera ändamål, som inte längre är relevanta i våra dagar, eftersom arbetet på landsbygden kräver färre och färre människor. Franco valde därför att renovera vingårdens vinge som omvandlades till semesterboende som kan hyras tillsammans eftersom det finns en stor, delvis övertäckt terrass på andra våningen med ett välutrustat utekök där alla gäster kan samla och njuta av semestern tillsammans. Alla boende är bekvämt inredda, inredningen är modern och utstrålar en hemtrevlig känsla genom parkettgolvet, husets trappor och pittoreska tak.

Poolområde mitt i naturen

Tillbringa en oförglömlig semester i nära kontakt med naturen och vinkulturen. Poolen ligger fint undangömt och inhägnad samt med fin panoramautsikt. Njut av de vackra omgivningarna och ett uppfriskande dopp i poolen med sin förtrollande utsikt över vinmarkerna. Om du reser med ett större sällskap och bokar hela stället som en privat villa är poolen helt privat för er. På förfrågan kan måltider beställas och bli serverade antingen på terrassen eller i matsalen.

Läs mer om Villa La Martina

Upplev staden Canellis hemligheter

Canelli är inte alls lika känd som Alba, men en minst lika imponerande vinstad även om den inte är speciellt känd utanför Italien. Detta beror på att lokalproduktion är mer känd för vita viner (t.ex. den berömda Asti Spumante som har en annan smak när man väljer de goda flaskorna istället för de billiga versionerna som de av oss skandinaver "tyvärr" smakat förut) än för de robusta röda vinerna vi känner här hemma. Reser du under den varma årstiden kommer du att uppskatta ett kallt glas vitt vin (med eller utan bubblor) innan du låter din huvudrätt ledsagas av områdets röda, kraftfulla vin (som också har mycket att erbjuda).

Tillbakadraget från stadslivet men ändå nära

Villa La Martina ligger längs en liten grusväg, där det sällan kör några bilar. Förutom ägaren till gården och deras grannar finns det inte många som kör hit, då området präglas av de branta vinmarkerna som stiger brant från dalen. Skulle du vakna här utan att veta hur du kommit hit, skulle du troligen bara behöva traska in till Canellis historiska centrum som endast ligger några kilometer bort. Du har ännu mindre att promenera (eller köra) till närmaste restaurang (850 meter) och om det finns ett intresse bland gästerna på stället kan Cristina och hennes far Franco enkelt öppna sitt lilla matställe, där gästerna ibland kan äta gott och delta i vinprovning. Dessutom har du endast ca. 1,3 km till närmaste supermarket, där du kan handla in för att tillaga din måltider i din lägenhet.

Välj Villa La Martina om du uppskattar små, charmiga ställen där du blir en vän av huset och inte ett rumsnummer. Eller välj La Martina om du vill kombinera en dag vid poolen med ett restaurangbesök där du dricker mer än ett glas vin utan att behöva bry dig om bilturen efter middagen.

Lägenheterna på Villa La Martina

Tvårumslägenhet Gold med 2/4 + 1 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Lägenheten Guld ligger på bottenvåningen och dess styrka ligger i den fina, privata terrassen precis utanför dörren. Lägenheten består av vardagsrum med kök och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Platinum med 4 sovplatser (2:a vån. med terrass)

Lägenheten mäter ca. 120 m² och ligger på andra våningen. Den består av rymligt vardagsrum med kök och två extrasängar i bäddsoffa, dubbelrum, stort sovrum med två enkelsängar och möjlighet till en extrasäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har tillgång till den gemensamma terrassen.

Family Suite till 2-4 personer (3:e vån.)

Familjesviten ligger på tredje våningen och är fördelad på ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med möjlighet till två extra sängar och badrum med toalett och jacuzzi-badkar.

Junior Suite till 2-4 personer (3:e vån.)

Junior Suite rummet ligger på tredje våningen och har en dubbelsäng samt plats för två extra sängar samt ett badrum med toalett och dusch.

Hela gården med privat pool

Du kan hyra båda lägenheter och båda rummen så du får pool helt privat för er själva. Denna lösning ger er hela stället helt privat likt en egen villa.

Dölj texten
 
 
search map