Semesterbostad i Canale d'Alba i Piemonte

Vinprovning i Langhe på Villa Cornarea

 
Vinprovning i Langhe på Villa Cornarea är inte tillgänglig i dagsläget
Vinprovning i Langhe på Villa Cornarea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Canale d'Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Några av Italiens bästa om mest prestigefyllda viner produceras i området Langhe, Roero och Monferrato i regionen Piemonte. Namn som Barolo och Barbaresco klingar ofta väl i många vinkännares öron då de anses vara rödvinens kungar. Arneis druvan heter Roero Arneis när den odlas norr om Tanaro floden i Roero området eller Langhe Arneis när den odlas söder om floden i Langhe området.

I gränslandet mellan Langhe och Roero ligger det undersköna Villa Cornarea, omgivet av sina vinmarker. På deras egen vingård 6 km. härifrån är det möjligt att få en rundvisning och smakprover av deras egna produkter. Det finns även möjlighet att köpa deras välsmakande droppar med sig hem, som t.ex. deras stolthet Roero Arneis DOCG. Det ska vara 4-12 deltagare för att vinprovningen ska hållas (om man är 2 personer kan vinprovningen genomföras på själva Villa Cornarea efter förfrågan).

Läs mer om Vinprovning i Langhe på Villa Cornarea

Vinprovningen består av 4 olika vinprovningar bland deras egan viner, vit vinet Roero Arneis DOCG som uppnådde sin prestigefyllda DOCG status 2005, Andrè (lagrat vit vin), Nebbiolo d'Alba (rödvin), Roero Rosso (rödvin) och Tarasco (passito) serverat med grissini (italienska brödpinnar), piemontesisk salami och deras egen grappa (italienskt brännvin).

Dölj texten
 
 
search map