Agriturismo i Canale d'Alba i Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Vinkällaren
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Querce del Vareglio ligger ca. 2 km. från Canale och är en äkta vingård som infriar alla förväntningar om lugn och ro, vinproduktion, restaurang som serverar lokala specialiteter, eleganta rum samt en inbjudande pool (8 x 11m). Avståndet in till Canale är ca. 2 km.

Det omgivande landskapet

Vinmarkerna, rogivande skogar och ett böljande kulligt landskap leder tankarna till en perfekt semesterdröm. Det finns goda möjligheter att utforska de omkringliggande vinmarkerna här mitt i Parco delle Rocche antigen till fots eller på någon av de 5 mountainbikes som går att hyra. Små husdjur är välkomna här och det finns naturligtvis parkering.

Läs mer om Agriturismo Le Querce del Vareglio

Restaurang och pool

På ställets restaurang (stängd onsdagar) kan man njuta av dess goda och italienska rätter med utgångspunkt från deras egen produktion. Till maten serveras egna viner eller andra intressanta viner från Roero eller Langhe. Flaskorna hämtas naturligtvis från deras egna vinkällare som i sig är en attraktion. Maten intas i två vackra salar med välvda tak och friliggande takbjälkar var man tydligt märker av egendommens historiska värde. Man finner här dessutom reception, bar, ett rum med en öppen spis och frukostmatsal (var frukosten serveras som buffè) i varma färger. Det finns ingen hiss upp till andra och tredje våningen. Det finns wi-fi internet i de gemensamma utrymmena (mot tillägg).

Djur, ridskola och vinproduktion

Få hundra meter från huvudbyggnaden finner du mer att ta in. Här har man nämligen skapat en ridskola med ca. 10 hästar och intruktörer som erbjuder lektioner samt turer i den vackra naturparken (mot betalning). Det är även här man finner flera djur som gäss, höns, kor, grisar, åsnor och getter. I en avdelning av de gamla stallen finns även den aktiva vinproduktionen som du är välkommen att besöka efter avtalad tid i receptionen.

Stilrent inredda rum

Huvudbyggnaden som är från år 1690 huserar de 15 eleganta och smakfullt inredda rummen i olika typer, alla med aircondition och en del har utsikt till de omkringliggande vinmarkerna som hör till gården.

Dubbelrum Standard:
- Dessa fyra rum på 15 m² är fina och elegant inredda med aircondition, telefon, minibar, flatscreen satellit-tv och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Här finns ingen möjlighet till extra säng. Dessa rum har inte balkong.
Dubbelrum Executive:
- Dessa två rum är likadana som Standardrummen men de har egen liten balkong. Heller inte i dessa rum finns det plats för en extra säng.

Junior Suite:
- Dessa två rum är fint och elegant inredda med sovrum, kokvrå med två gasplattor, aircondition, telefon, minibar, flatscreen tv med satellitkanaler och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. De är större än Standardrummen så här kan man få plats med upp till 3 extra sängar. Dessa rum har inte balkong.
Suite:
- Dessa tre rum är fint och elegant inredda med separat vardagsrum och sovrum, kokvrå med två gasplattor, aircondition, telefon, minibar, flatscreen tv med satellitkanaler och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. De är större än Standardrummen så här kan man få plats med upp till 2 extra sängar. Endast ett av dessa tre rum har en liten balkong.
Suite Executive:
- Dessa fyra rum på ca. 70 m² är fint och elegant inredda med separat vardagsrum och sovrum, kokvrå med två gasplattor, aircondition, telefon, minibar, flatscreen tv med satellitkanaler, kamin och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. De är större än Standardrummen så här kan man få plats med upp till 3 extra sängar. Två av de fyra rummen har en liten balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map