Semesterbostad i Camino i Piemonte

Agriturismo Ca' San Sebastiano

Huvudbyggnaden med de flesta rum och lägenheter Trädgård med lavendel Grannbyggnaden Wine Resort ca. 100 m bort med några lägenheter
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I den lilla byn Castel San Pietro i vindistriktet Monferrato ligger detta historiska lantställe och lockar med smakfullt inredda lägenheter i varma färger - de är uppdelade i två byggnader: huvudbyggnaden 'Agriturismo' och 'Wine Resort' som ligger bredvid.

Njut av gott vin och andra läckerheter

Ca 'San Sebastiano producerar främst rött vin (Barbera del Monferrato och andra röda viner) och som agriturismo producerar de också sylt och kakor (biscotti). Vinproduktionen ligger ca. 2 km bort, men vinprovningarna äger rum på själva stället där du som gäst bor.

Smaka även på det lokala

Om du inte vill laga mat i din lägenhet kan du välja att äta på ställets egen restaurang på andra våningen, som vanligtvis är öppen på fredagar, lördagar, söndagar och ibland på onsdagar. Här finns fina möjligheter att testa på det lokala köket och ställets egna produkter.

Vill du däremot testa någon annan restaurang i byn kan vi rekommendera matstället Trattoria del Centro ca. 400 meter bort, som kan nås till fots. Här serveras rustika och traditionella maträtter. Till lunch behöver du heller inte lämna stället eftersom man efter överenskommelse kan få serverat lättare luncher, vilket underlättar vid en slappdag vid poolen.

Dessutom kan du fre-sön beställa middag som take-away, ifall du önskar äta den i lägenheten. I detta tillfälle finns även en rabatt att hämta. Notera: Kom ihåg att meddela detta i förväg ifall ni önskar äta på stället på ankomstdagen om lördagen. Det väljer de flesta gäster att göra då man ännu inte fått handlat, och så är det skönt att kunna sätta sig till bords och få serverat en måltid efter en resdag. Ifall du önskar handla och laga mat själva ligger en supermarket (COOP) i Trino Vercellese (ca. 6 km bort) och annars finns ännu fler supermarkets i Casale Monferrato (ca. 18 km bort).

Inbjudande gemensamma utrymmen

Det finns reception på plats och fina välvda tak som skapar stämning tillsammans med inredningen. Du finner även bar och frukostmatsal där du kan köpa frukost istället för att äta den i din lägenhet. Frukosten serveras som buffé med flera hemlagade produkter. Det går även bra att äta frukosten ute på den gemensamma terrassen på på andra våningen.

Vackert poolområde och wellness

Förutom en pool med jacuzzi-funktion, finns det också en barnpool med endast ca. 50 cm djup. Runt poolen finns det parasoller och solstolar. Poolen är belägen framför huvudbyggnaden - det vill säga att de som bor i grannhuset, har ungefär 100 meter till poolen från sin lägenhet. Det arrangeras ibland bröllop på plats - men poolen kommer alltid vara tillgänglig för de övernattande gäster.

I grannhuset 'Wine Resort' har värdarna öppnat ett wellness område som består av avdelningen 'Acquavitae' (med liten pool, jacuzzi och bastu mot betalning) och 'Divinum' (kan bokas helt privat mot tillägg - här finns bl.a. vinbad (!), hamam och jacuzz mot betalning). Uppe bakom stället finns en gemensam parkeringsplats med p-platser för alla gäster. Det är också möjligt att hyra cyklar på plats - fråga mer konkret vid ankomst.

Du bor sida vid sida med naturens invånare

Ca 'San Sebastiano ligger riktigt fint i Piemontes vinlandskap. Få kilometer norrut ligger Po-floden och Piemonte's risfält. Vilket innebär en del mygg och bin, så som det är på landet. Can San Sebastiano vidtar en del åtgärder men det kan vara bra att packa ner ett myggspray.

Du kan bo i lägenhet eller rum

Du kan välja att bo i dubbelrum eller i lägenhet med möjlighet till självhushåll. Lägenheterna kan ligga på olika plan, de har ett eller två sovrum och en del av dem har balkong eller uteplats, men eftersom inte alla har det kan vi inte garantera något i förväg. Du har dock tillgång till den gemensamma terrassen. Eftersom lägenheterna ligger i olika byggnader kan avståndet till huvudbyggnaden samt poolen variera.

Läs mer om Agriturismo Ca' San Sebastiano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map