Semesterbostad i Camino i Piemonte

Agriturismo Ca' San Sebastiano

Huvudbyggnaden med de flesta rum och lägenheter Trädgård med lavendel Grannbyggnaden Wine Resort ca. 100 m bort med några lägenheter
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I den lilla byn Castel San Pietro i vindistriktet Monferrato ligger detta historiska lantställe och lockar med smakfullt inredda lägenheter i varma färger - de är uppdelade i två byggnader: huvudbyggnaden 'Agriturismo' och 'Wine Resort' som ligger bredvid.

Vin och andra läckerheter

Ca 'San Sebastiano producerar främst rött vin (Barbera del Monferrato och andra röda viner) och som agriturismo producerar de också sylt och kakor (biscotti). Vinproduktionen ligger ca. 2 km bort, men vinprovningarna äger rum på själva stället där du som gäst bor.

Smaka det lokala samhället

Om du inte vill laga mat i din lägenhet kan du välja att äta på ställets egen restaurang på andra våningen, som vanligtvis är öppen på fredagar, lördagar, söndagar och ibland på onsdagar. Här finns fina möjligheter att smaka det lokala köket och ställets egna produkter. Vill du testa någon annan restaurang i byn kan vi rekommendera matstället Trattoria del Centro ca. 400 meter bort, som kan nås till fots. Här serveras rustika och traditionella maträtter. Till lunch behöver du heller inte lämna stället eftersom man efter överenskommelse kan få serverat lättare luncher, vilket underlättar vid en slappdag vid poolen. Dessutom kan man fre-sön beställa middag som take-away, ifall man önskar äta den i lägenheten. I detta tillfälle finns även en rabatt att hämta. Notera: Kom ihåg att meddela detta i förväg ifall ni önskar äta på stället på ankomstdagen om lördagen. Det väljer de flesta gäster att göra då man ännu inte fått handlat, och så är det skönt att kunna sätta sig till bords och få serverat en måltid efter en resdag. Ifall ni önskar handla och laga mat själva ligger en supermarket (COOP) i Trino Vercellese (ca. 6 km bort) och annars finns ännu fler supermarkets i Casale Monferrato (ca. 18 km bort).

Inbjudande gemensamma utrymmen

Det finns reception på plats och fina välvda tak som skapar stämning tillsammans med inredningen. Du finner även bar och frukostmatsal där du kan tillköpa frukost istället för att äta den i din lägenhet. Frukosten serveras som buffé med flera hemlagade produkter. Det går även bra att äta frukosten ute på den gemensamma terrassen på på andra våningen.

Vackert poolområde och wellness

Förutom en pool med jacuzzi-funktion, finns det också en barnpool med endast ca. 50 cm djup. Runt poolen finns det parasoller och solstolar. Poolen är belägen framför huvudbyggnaden - det vill säga att de som bor i grannhuset, har ungefär 100 meter till poolen från sin lägenhet. Det arrangeras ibland bröllop på plats - men poolen kommer alltid vara tillgänglig för de övernattande gäster. Under kvällarna på sommaren forekommer det ibland myggor som kommer från närliggande risfält, men myggsäsongen tenderar att vara kort. I grannhuset 'Wine Resort' har värdarna öppnat ett wellnessområde som består av avdelningen 'Acquavitae' (med liten pool, jacuzzi och bastu - öppen fredag-söndag mot betalning) och 'Divinum' (kan bokas helt privat mot tillägg - här finns bl.a. vinbad (!), hamam och jacuzzi). Uppe bakom stället finns en gemensam parkeringsplats med p-platser för alla gäster. Det är också möjligt att hyra cyklar på plats - fråga mer konkret vid ankomst.

Du bor sida vid sida med naturens invånare

Ca 'San Sebastiano ligger riktigt fint i Piemontes vinlandskap. Få kilometer norrut ligger Pofloden och Piemonte risfält. Det hela låter mycket romantisk, men dessa områden är också hem för några busiga små djur, nämligen myggor och bi (inte getingar) - och dessa hittar även till Ca 'San Sebastiano. Antalet insekter varierar naturligtvis från tid till annan och från säsong till säsong - och det är väldigt individuellt om du besväras av de små djuren eller ej. Bina söker sig mot vatten och återfinns därför typiskt vid poolen. Myggor är nog det största problemet, då dessa dras mot människor. Dock mestadels sent på dagen och på kvällen. Det bör understrykas att Ca 'San Sebastiano behandlar för myggor för att minimera problemen. Dessutom har alla lägenheter myggnät så du kan sova ostört. Slutligen kan du välja att komplettera med insektsmedel, myggmedel och en flugsmälla, om behov uppstår.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Ca' San Sebastiano

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa La Martina

Canelli, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Populärt i Piemonte

search map