Omdömen från La Dogliola

 
La Dogliola är inte tillgänglig i dagsläget
La Dogliola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Dogliola

Läs personliga omdömen av La Dogliola som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Dogliola. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Annelie och Ulf från Furulund i Sverige bodde på La Dogliola i Bubbio från den 6. till den 10. september 2007.

Vingården La Dogliola kan verkligen varmt rekommenderas. Den ligger mitt ute på landet och man får en sagolik service av Alberto och hans mamma. Båda talar bra engelska. Vi kände oss välkomna från första stund. Fem-rättersmenyn tillagad av Albertos mamma var otroligt god och därtill serverade Alberto sina goda viner. Middagen och frukosten intogs i matsalen med en underbar utsikt över dalen och i bakgrunden hörde man skön italiensk musik. Sevärt är Aqua Terme, Alba och Roddi där man föder upp hundar till tryffelsökning. Vi hade 4 mycket underbara dagar i Piemonte och vill gärna återkomma för att utforska resten av området.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Helena med familj från Båstad i Sverige bodde på La Dogliola i Bubbio från den 27. till den 29. april 2007.

Vi var mycket nöjda med vår vistelse på La Dogliola och i Bubbio. Alberto var fantastiskt trevlig och serviceinriktad. Att få prova gårdens viner till en femrättersmiddag tillagad av hans mamma var en underbar upplevelse och en perfekt start på resan. Vi är nöjda med omgivningen och njöt av att bara ta bilen runt och se byarna, vinodlingarna och insupa den Italienska atmosfären. Det kan verkligen rekommenderas! Men man måste vara uppmärksam på vägskyltarna och inte vara rädd för att köra fel några gånger.... Alla vara så hjälpsamma och det blev spontan grappa-provning på ett ställe och en del användande av människans universala språk för att förstå vad det var man åt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Thorvald med familj från Ramlösa i Sverige bodde på La Dogliola i Bubbio från den 22. till den 23. juli 2006.

Bilen hade knappt slutat rulla förrän ägaren av vingården kom fram,
hälsade och visade oss var vi skulle bo. Lägenheten var personlig och
fräsch och vi hade var sin färg på handdukarna i duschen. Vi fick
frågan om vi ville ha en 5-rätters middag till kvällen som Albertos mor
skulle laga och det kunde vi inte säga nej till. Vi kom fram till vingården
på lördagseftermiddagen efter ett par vinslottsbesök och shopping
på marknaden i Alba och vi tillbringade resten av eftermiddagen
med dopp i lilla polen varvat med solning och läsning. På kvällen så
åt vi middag på terrassen med utsikt över berg och dalar och provade
samtidigt ett antal av husets viner och samtalade en hel del med
Alberto som är duktig på engelska. Middagen var prisvärd och vi köpte
med oss en kartong vin. Även ungdomarna 15 och 18 år tyckte att
stoppet hos Alberto var en av höjdpunkterna under bilsemestern på
franska och italienska rivieran.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2004
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2003
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2001
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2001
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2001
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map