Agriturismo i Bubbio i Piemonte

La Dogliola

 
La Dogliola är inte tillgänglig i dagsläget
La Dogliola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Dogliola etablerades 1988 av Alberto Quarello, som förenade sin känsla för vin med sin lust att vara självständig. År efter år har det varit möjligt för La Dogliola att producera många olika typer av vin, tack vare den bra jordmånen, de goda druvorna och de många och långa arbetstimmarna i vinkällaren. Alberto arrangerar vinprovningar, var man kan prata med han om de olika druvorna och smakupplevelser, som man får i sitt glas.

På La Dogliola är det möjligt att övernatta och uppleva Asti-provinsens landskap och dess trevliga vandringsleder. Huset är ett traditionellt piemontesiskt bodehus, som är helt restaurerat.
Här bor Alberto tillsammans med sin familj, men här finns också en tvårumslägenhet och tre sovrum som hyrs ut till turister och vinälskare som vallfärdar till dett område. Både lägenheten och sovrummen - som samtliga har eget badrum - är rustikt inredda med en personlig charmig prägel av "alpstil", dock är möblerna en smula slitna. Bara ett av rummen har balkong, men man kan utan vidare uppehålla sig på ställets trädgård.

Läs mer om La Dogliola

Gården ligger isolerad på en kullsluttning, och det enda som stör utsikten är en fabrik (som ger lite oljud liknande en arbetande traktor) som ligger nere i dalen omkring 7-800 meter från La Dogliola. Från gården har man utsikt över det omkringliggande området Langa Astigiana med dess vinmarker. Utomhus kan man njuta av solen på den gemensamma terrassen eller vila i skuggan under de mäktiga träden. Gården ligger mittemellan Alba och Acqiu Terme, vilket gör den en perfekt utgångspunkt för utflykter i området.


Gästerna kan dessutom använda det gemensamma uppehållsrummet och ägna sig åt läsning, laga mat eller se en film. Dessutom har Alberto byggt upp en mindre pool till användning för ställets gäster. Man kan också äta middag i Albertos mycket modernt inredda matsal med terrass och utsikt över dalen. Här serveras en 5-rätters avsmakningsmeny, som man inte bör missa. Albertos mor står i köket med kockmössa och dukar upp med de mest fantastiska rätterna, allt beroende på årstid. Bland annat kan nämnas Terrina di coniglio (Kanin terrain), zuppa di pomodoro e parmegiano (Tomatsoppa med parmesan), Risotto allĀ“erbe (Risotto med örter), vitello con salsa al Barbaresco (Kalv med sås lagad på Barbarescovin), gelato alla lavanda con torta di mele (Lavendelglass (!) med äppelkaka).
Det är också möjligt få frukost mot betalning av ett litet tillägg (ca. 50 kr), som bör beställas på förhand. Frukosten är cokså den typisk piemontesisk med endast hemmalagade livsmedel. I närheten - inom köravstånd - finns det gott om bra restauranger...Fråga Alberto, som gärna hjälper till med bordsbokning och ytterligare upplysningar om de olika restaurangernas specialiteter.

Lägenhet Le Margherite
Rymlig lägenhet med loft, öppen spis och antika dekorationer på väggarna. Den består av ett stort uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa, stort sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Kokvrån är utrustad med all nödvändig köksutrustning.

Dölj texten
 
 
search map