Omdömen från Nuovo Hotel Giardini

 
Nuovo Hotel Giardini är inte tillgänglig i dagsläget
Nuovo Hotel Giardini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Nuovo Hotel Giardini

Läs personliga omdömen av Nuovo Hotel Giardini som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Nuovo Hotel Giardini. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Per-Erik och kollegor från Sverige bodde på Nuovo Hotel Giardini i Bra från den 13. till den 16. oktober 2011.

Allt var bra i Bra. Enkelt men familjärt och trevligt litet hotell. Fantastiskt trevlig och hjälpsam personal. Ett bra alternativ om vill bo centralt (både i staden Bra och i det vackra Piemonteområdet) och inte vill lägga alltför mycket av reskassan på boendet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map