Hotell i Bra i Piemonte

Nuovo Hotel Giardini

 
Nuovo Hotel Giardini är inte tillgänglig i dagsläget
Nuovo Hotel Giardini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nuovo Hotel Giardini ligger mitt i den stämningsfulla Medeltidsstaden Bra som är känd för slow-food kulturen och för att de sätter bra råvaror överst på dagsordningen. Hotellets placering är perfekt då man precis utanför dörren har den gamla stadsdelen med maknader på onsdagar, parken Giardini Belvedere, det vackra torget Piazza 20 Settembre och flera fina kyrkor. Här finns ett gott utbud av restauranger och butiker.

När man går in kommer man först till en reception och en bar var även lokalborna kommer för att få förfriskningar. Runt hörnet finns frukost matsalen var det serveras italiensk frukost (typiskt med cappuccino, croissant, yoghurt och småkakor) och var det även hänger en stor flatscreen-tv. Det finns hiss på hotellet och parkering för hotellets gäster.

Läs mer om Nuovo Hotel Giardini

Rummen:
De 22 rummen ligger på första och andra våningen poch har utsikt antigen mot torget eller mot den inre gården. De har alla Tv, minibar, telefon samt eget badrum med toalett och dusch. Enkelrummen på baksidan har en veranda. Det finns möjlighet för enkel, dubbel, trippel och 4-bäddsrum.

Dölj texten
 
 
search map