Villa i Belgirate vid Maggioresjön

Villa Falcone

 
Villa Falcone är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Falcone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Belgirate här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Falcone ligger vacker på höjderna vid Belgirate med en fantastisk utsikt över Maggioresjön och två mindre sjöar mot öster. Man kommer fram till villan via en liten och stilla väg som går från staden ända upp till huset.

Det är ca. 5 km från villan till Belgirate där man finner caféer, restauranger och butiker samt den härliga stranden. Från Belgirate kan man också ta färjan till de övriga städerna runt omkring Maggioresjön. Endast 15 minuters körning från villan ligger två trevliga golfbanor. Är man villig att köra lite längre (45 minuter) så har man hela 7 banor att välja på.

Läs mer om Villa Falcone

Runt om villan ligger en härlig trädgård med blommor, palmer, trädgårdsmöbler och en härlig utsikt.
Villan är fördelad på två våningar och är utrustad med tvättmaskin och diskmaskin.

Villa med 10 sovplatser
- På villans översta våning finns en ingång till ett rymligt uppehållsrum med öppen spis, matbord och utgång till en terrass med utsikt över sjöarna. Vidare finns det kök med diskmaskin, tvättmaskin och ugn, två sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, ett sovrum med dubbelsäng och utsikt över trädgården samt två badrum med toalett och dusch eller badkar.
På första våningen finns också ett stort uppehållsrum med ett stort matbord med plats för 20 personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Vi rekomenderar denna villa åt de som är villiga att köra de 5 km som skiljer villan från det livliga centrum där det finns restauranger, shoppingmöjligheter och andra faciliteter.

Dölj texten
 
 
search map