Hotell i Belgirate vid Maggioresjön

Hotel Milano

 
Hotel Milano är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Milano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Belgirate här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Milano ligger i en lugn och stilla by, direkt vid Lago Maggiores sjöbredd. I Belgirate hittar du ett par restauranger och butiker, och den livliga staden Stresa ligger endast ca. 10 km därifrån. Från Belgirate går det tåg till Stresa, om du inte har bilen/hyrbilen med. Hotel Milano har en känd och välrekomenderad restaurang med direkt utsikt till sjön. Dessutom finns en privat strand.

Hotel Milano, en säker favorit vad angår utsikt och läge

Hotel Milano är ett av få hotell som ligger precis vid sjöbredden, så är finns inget som stör den härliga sjöutsikten. Sätt dig på terrassen och njut av en italiensk aperitivo, som till exempel den berömda drinken Spritz, och tänk tillbaka på dagens upplevelser. Maggioresjön är mycket mer än bara en sjö, den bjuder på vacker natur och ljusets magiska skiftningar. Åk hit för att skämma bort din kropp och själ med bilder av enastående skönhet. Njut av din avslappnande vistelse här i Belgirate, på detta enkla hotell med en minnesvärd panoramautsikt.

Läs mer om Hotel Milano

En restaurang i sjön

När hungern anmäler sig till middagen, ska du inte gå miste om ett rendezvous med Maggioresjön. Ta plats på den stora terrassen, som ligger hela vägen nere vid vattnet, och välj mellan rätterna från det internationella, italienska eller lokala köket. Testa fiskrätterna med lokal fisk och råvaror. Det sägs, att forellravioli är en av kockens kända specialiteter.

Ett hotell mellan dåtid och nutid

Hotel Milano har lyckats bevara en ursprunglig, gammeldags atmosfär, bland annat genom inredningen som består av antika, eleganta möbler. Här kommer du verkligen att känna dig som hemma. Hotellägarna Andrea och Carlotta hälsar dig välkommen på detta hotell med en familjär och trevlig atmosfär. Receptionen är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan. Rummen, som är enkelt inredda, har alla wi-fi och aircondition. Badrummen är små och har antingen badkar eller dusch samt toalett och hårfön. Superior-rummen är lite större och har en vacker utsikt över sjön. Några standard-rum har också utsikt över sjön. Rummen skulle kunna behöva en liten upprustning, men om du lägger större vikt på hotellets läge och den fantastiska utsikten, kommer du säkert tycka att du har gjort helt rätt val.

Dölj texten
 
 
search map