Semesterbostäder & hotell i Belgirate

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Belgirate ligger på den sydvästliga bredden av Maggioresjön ca. 6 km från stadden Stresa. Staden ligger vid bukten som delar sjön i den låga änden och Borromeo golfen. Stadens namn stämmer troligtvis från dess beliggenhet: "bel girare" betyder nämligen den fina svängen.

Staden har varit bebodd sedan länge och är numera en populär semesterort. På 1900-talet kom det många kända personer hit, t.ex. Hemingway, och just dessa personligheter har bidragit till uppförandet av många av de vackra villorna, och inte minst parkerna med exotiska plantor från hela världen. Staden har även många historiskt arkitektoniska verk från medeltiden, t.ex. den gotiska kyrkan Santa Monica med sitt torn från 1000-talet.

Det finns dessutom många stämningsfulla restauranger och caféer samt ett diskotek, en tennisbana och åtskilliga butiker i staden.

Karta över Belgirate

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

De bästa semesterbostäderna och hotellen i Belgirate

Det finns ett stort urval av semesterbostäder och htoell i Belgirate, trots att staden inte är så stor. Vi har handplockat de bästa av dessa, som du kan hitta i sökmotorn överst här på sidan. Du behöver endast ange dina ankomst- och avresedatum för att få en översikt över hotell, semesterlägenheter, villor och andra inkvarteringsmöjligheter i staden och närområdet. 

Har du redan en idé om hur du vill bo, kan du med fördel nyttja de utökade sökgunktionerna. Om du t.ex. vill bo på ett hotell eller ett B&B, där man tar hand om allt, kan du ange detta i filterna. Likaså finns det möjlighet att endast söka efter semesterlägenheter och villor, om du hellre vill ha en bostad med eget kök. Ska ni resa flera tillsammans, är en semesterlägenhet ofta att föredra. Planerar du en semester tillsammans med ett ännu större sällskap - t.ex. flera generationer eller en stor grupp vänner - kan du titta närmare på våra villor i området. Det är oftast inte dyrare per person, än att bo på hotell.

Har du behov av hjälp med att hitta den perfekta semesterbostaden eller hotellet vid Maggioresjön, eller har du några frågor? Du är alltid välkommen att kontakta oss för personlig service. Med vår expertis i Italien kan vi alltid ge dig flera gåda råd och inspiration till en vällyckad semester i Italien. 

Läs mer om Belgirate

Dölj texten
 
 
search map