Semesterbostad i Baveno vid Maggioresjön

Residence Carl & Do

 
Residence Carl & Do är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Carl & Do är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Baveno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fördelarna är utan tvekan sjöutsikten, de fina lägenheterna med möjlighet till självhushåll och tillgång till pool (som kan täckas med tak efter väderförhållande). Ställets kanske enda minus är den till tider trafikerade sjövägen som skiljer Residence Carl & Do från sjöbredden. Det är ca. 500 meter till centrum, men inköpsmöjligheter finns redan inom ca. 100 meter, och det är även ca. 150 meter till sjön och den lilla offentliga sjöstranden. Närmaste busshållplats finner du precis framför entrén.

Tillgång till pool på vattenland

Residence Carl & Do stod klart år 2005 och består av reception (med nattportier i högsäsongen), TV-rum, bar, hiss, parkeringsplats och garage (mot betalning). Dessutom finns det tvätteri (mot betalning), cykeluthyrning och till de minstas glädje finns här lekrum, bordtennis samt bordsfotboll.

Som gäst har du gratis tillgång till den stora poolen (25x12,5 m) på hotellkedjans nöjespark, Aquadventure Park som ligger ca. 800 meter bort inklusive 2 solstolar och 1 parasoll, men du betalar tillägg för att utnyttja nöjen som t.ex vattenrutchbanor.

Läs mer om Residence Carl & Do

Alla lägenheter har balkong

De 62 lägenheterna är fint möblerade och har alla tillgång till terrass eller balkong. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi där du har 1 GB om dagen (utöver detta betalar du på plats), telefon, förvaringsbox, värmeanläggning samt badrum med toalett, dusch och hårfön.

Lägenheterna på Residence Carl & Do

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Allrum med pentry och bäddsoffa för 1 person, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med dusch/kar. Ca 31 m²

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong

Allrum med pentry och bäddsoffa för 1 person, två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med dusch/kar. Ca 55 m²

Dölj texten
 
 
search map