Hotell i Baveno vid Maggioresjön

Hotel Carillon

Trädgård och privat sjöstrand Restaurang Gemensamt allrum
 
Hotel Carillon är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Carillon är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Baveno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Carillon ligger på den rätta sidan av kustvägen på kort avstånd från Bavenos trevliga centrum och ca. 800 meter från stadsdelen Feriolo där man finner några restauranger.

Massor av sjökust och uteområde

Hotellet äger hela 120 meter kuststräcka som man använder till trädgård, terrass, sjöstrand och båtförankring. Bredvid hotellet finner man mycket lägligt en ERG bensinstation och hotellet erbjuder gratis parkering för gäster som ankommer i bil. Man ser faktiskt endast hotellets positiva sidor under uppehållet men det ska ändå nämnas att kustvägen bakom och järnvägen lite längre bakom kan störa.

Läs mer om Hotel Carillon

Frukost med sjöutsikt

Inomhus finns en reception, bar och ett trevligt allrum med plattskärms tv. Det finns i övrigt hiss på hotellet. Från frukostmatsalen (på buffè) har man en fin utsikt över hela sjön. Få kilometer från hotellet ligger restaurang Serenella som ägs av samma familj.

Rum med balkong och sjöutsikt

-Rummen har alla telefon, satellit-TV, safety-box samt badrum med toalett och dusch. Alla rum har dessutom balkong med sjöutsikt. Många av rummen är moderniserade medans andra står på tur. Enkelrummen är de samma som dubbelrummen och några dubbelrum har plats för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map