Omdömen från Grand Hotel Dino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Grand Hotel Dino

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Dino som ligger vid Maggioresjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Dino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Thomas och Eva från Ösmo i Sverige bodde på Grand Hotel Dino i Baveno från den 29. juni till den 1. juli 2006.

Vår resa var jättelyckad!!!!

Vi anlände till Milano vid lunchtid och efter att ha hämtat ut vår hyrbil bar det av mot Gardasjön. Det var ca. 35 grader varmt ute och det tog ett tag att vänja kroppen vid värmen. Vi bodde på hotell Villa Romantica och hade utsikt över Gardasjön. Hotellet var bra. Inget överdåd, men ändå ok. Det vi saknade var AIR CONDITION. Eftersom det var så ohyggligt varmt hade vi svårt att sova. Personalen på hotellet var jättetrevlig och maten var gudomlig. Själva området var trevligt med många hotell och mycket turister. Tyskarna var överrepresenterade på gott & ont.....

Efter tre nätter bar det av till Lago di Maggiore. Där bodde vi på Grand Hotel Dino. Ett riktigt lyxhotell. Där fanns absolut inget att klaga på. Ett av de finaste hotell vi bott på. Tyvärr stannade vi bara två nätter, men nästa gång blir det längre....... Runt Baveno och Stresa låg det också många hotell, men här var det lite mer "High Class" Många turistfällor och DYRT!

Hursomhelst var vår resa jättelyckad! Allt flöt väldigt smidigt och Italien är ett underbart land som vi gärna återkommer till.

Tack för oss!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map