Omdömen från Borgo Partiquilär

 
Borgo Partiquilär är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Partiquilär är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Asti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo Partiquilär

Läs personliga omdömen av Borgo Partiquilär som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo Partiquilär. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Karin med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Borgo Partiquilär i Asti från den 1. till den 6. augusti 2007.

Asti och Borgo d Partiquilär var helt suveränt! Rummen var rena och fräscha, ägarna till stället var mycket vänliga och hjälpasamma och läget var helt oslagbart! Poolområdet var otroligt fint, och poolen rengjordes varje dag. Frukosten var en upplevelse varje dag. Helt klart en riktig, riktig pärla! Levde helt klart upp till våra förväntningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Pawel med familj från Torslanda i Sverige bodde på Borgo Partiquilär i Asti från den 8. till den 15. juli 2007.

Innan jag glömmer av det, på er hemsida står det att ägaren till Borgo d´Partiquilär heter Daniele, han heter i själva verket Davide. Kan vara bra att veta..... Vi har bara lovord att säga om hela resan och arrangemanget! Allt var över förväntan. Det var första gången som verkligheten överträffade broschyren. Annars brukar ju broschyrer vara så glamorösa och allt ser så fint ut men när man väl är där förstår man att bilderna togs för 20 år sen osv. Här var det tvärtom. Broschyren var wow men verkligheten var WOW! Förstår inte riktigt att ni på hemsidan har dragit ner poängen för Borgo d´Partiquilär pga "den enkla inredningen". Man får intrycket av att det skall vara sunkigt men t ex badrummet var ju tipptopp, som nytt. Allt var himla rent och fräscht och jag tyckte då inte att det var nåt fel på möblerna. Besticken i lådan såg nästan oanvända ut etc etc. Ändå har de ju hållit på i flera år.

Värdparet är fantastiska! Man känner sig verkligen välkommen och de tar hand om en som om man vore deras privata vänner. De var otroligt lyhörda för eventuella behov och önskemål. Vi hade två treåringar med oss och det var heller inga som helst problem. Visst, det fanns inga speciella lekytor för barnen men det var inget vi förväntade oss heller. Vi hade leksaker med oss och barnen älskade att leka med en kattunge som kom strykande, leka vid poolen eller bara titta på vad Davide gjorde. Han "trollade" fram två sparkcyklar till våra barn som de fick låna bl a. Sen fanns det en fin lekplats nere i byn som vi kunde gå till för att få rutschkane- och gungbehovet tillfredsställt när vi ändå åt på restaurangen bredvid (som för övrigt hade supergod mat och vidunderlig utsikt). Asti som stad var inget speciellt tycker jag. Lite sömnigt med butiker som har siesta just den tid man befinner sig där, dvs mellan 11.30-16.00. Lite trist men så är det ju i de mindre städerna i hela Italien. Området runt Borgo d´Partiquilär var fint, lummigt, grönt, vackra omgivningar. På kvällarna kunde man ibland höra skratt och musik från närliggande by. Mysigt tycker vi. Annars väldigt lugnt och avkopplande. Vi gjorde små dagsutflykter vissa dagar och andra dagar bara slappade vi vid poolen. Fick fina tips av värdparet på vingårdar att besöka i omgivningarna. Turin är också värt att besöka.Tips till nästkommande gäster kan vara att ta med sig en liten present från sitt hemland för när man lämnar Borgo d´Partiquilär tycker man med all säkerhet som vi att värdparet har varit fantastiska och jättegoa och man vill gärna ge dem något som tack. Vi hade själva inte tänkt på detta och tog oss därför en tur till IKEA i Turin...........
Tack för bra bokning och arrangemang!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map