Agriturismo i Asti

Borgo Partiquilär

 
Borgo Partiquilär är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Partiquilär är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Asti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss ute på landet ca. 15 km från själva Asti, och som namnet antyder, så är det tal om ett tämligen speciellt ställe. Stället ligger avskärmat och lite tillbaka från all bebyggelse i lugna fantastiska omgivningar. Den närmaste staden är Montegrosso och Castel Dánone var man kan göra sina inköp.

Så snart man kör igenom den stora gårdsporten möts man av den sympatiska ägaren Davide Partiquilär (därav namnet på stället) med ett varmt välkomnande som gör att man snabbt känner sig som hemma här. Denna lilla klunga hus, som har uppstått omkring några bondehus från 1800-talet, är inredda helt efter Davide's egna tycke och smak, inspirerat av musik, som även är en del av hans proffesion.

Läs mer om Borgo Partiquilär

Runt husen finns en frodig trädgård med upplysta stigsystem, picnic bord och grillplats som står till gästernas förfogande. Det finns även ett stort gemensamt rum med internet tillgång, ett litet bibliotek och ett schakrum.

Här finns också en övertäckt parkering och naturligtvis en swimmingpool på 13 x 6 meter (från 1 till 2,50 meter djup), som ligger mycket avskärmat med en vidunderlig utsikt i frodiga omgivningar. Här finns solstolar och parasoll till poolen, privata omklädesrum till varje lägenhet, bar och grill.

Dessvärre är själva lägenheterna inte särskilt fint inredda, då de inte riktigt lever upp till de förväntningar man får efter att sett stället utifrån men de är rymliga och funktionella. Här hittar man allt man kan tänkas behöva, är det något som saknas, är det lätt ordnat av Davide. Detta ställe är perfekt för ett par eller två, som önskar en avslappnad, avskild semester i vackra omgivningar, snarare än för familjer med barn.

Lägenheterna på Borgo Partiquilär

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ Cx)

Betsår av uppehållsrum/matsal med bäddsoffa för två personer och kökshörna ( 2 kokplattor) och ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett.

Trerumslägenhet med 3 sovplatser (typ C)

Är fördelade på två våningar och består av kök och uppehållsrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med fransk säng samt badrum / toalett. Lägenheterna har balkong.

Dölj texten
 
 
search map