Hotell i Armeno vid Ortasjön

Hotel Cortese

Receptionen Bar
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cortese ligger i natursköna omgivingar mellan Maggioresjön (ca. 17 km) och Ortasjön (ca. 4 km), ca 500 m från byn Armeno. Hotellet är nytt och är byggt med utgångspunkten: bara det bästa är gott nog för gästerna. Här finner man smakfull inredning i sten och trämaterial - i harmoniska färger, som behagar ögonen och ger ett enhetligt intryck. Det är tal om en arkitektisk pärla, som till fullo lever upp till sitt namn Cortese.

Besök en ny sjö varje dag

Hotellet är en perfekt utgångspunkt för bilutflykter i området: till exempel är höjdpunkten Mottarone-berget (ca. 14 km bort) med sina 1491 m. sätter standarden och ger landskapet ett kuperat intryck med alla serpentin vägar. Från toppen kan man se hela 7 sjöar: Orta, Maggiore, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate och Biandronno. Annars kan man besöka Maggioresjön, i sin storhet och prakt eller Ortasjön, den mer autentiska och intima sjön. Avstånden mellan Malpensa flygplats och Milano är bara 45 km. Det är lätt att åka runt, då landsvägen kör vid sidan av hotellet men trots detta störs gästerna inte allt för mycket av trafiken.

Läs mer om Hotel Cortese

Vid poolen glömmer du allt om tid och plats

Det fantastiska poolområdet inbjuder till avslappning i sköna områden och aktiviteterna är många: mini-fitness-center (gratis) och massage. Från hotellet utgår det även flera vandringsturer om man önskar ett litet avbrott. Hotellet har för övrigt ett avtal med närliggande golfbana. Inne vid receptionen och baren finner man en informationspoint med en mängd broschyrer och informationsblad på förslag till utflykter och aktiviteter i området, bland annat vinprovning. Man kan dessutom hyra cyklar och båtturer.

Du äter och dricker gott

Hotellets restaurang är elegant och köket får sina råvaror från området. Här erbjuds man mer än 100 olika viner. Frukosten är på buffét och har ett stort urval av bröd.

På stället arrangeras pianoaftnar och folkloristiska kvällar på lördagar bland annat under augusti månad.

Smakfullt inredda rum

Samtliga 34 rum vänder sig ut mot det gröna landskapets vackra natur. Många av dubbelrummen har en liten balkong med plats för ett par stolar med utsikt utöver landskapet. Alla rum är smakfullt inredda (max 3 personer) i varma färger och utrustade med telefon, satellit-TV, safebox, internetaccess, minibar, aircondition och badrum med toalett och stor duschkabin. Två av rummen är handicapvänliga. De två Junior suiterna är lite större och den ena har balkong.

Läs om rummen på Hotel Cortese

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map