Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Området är perfekt för vandring och en semester i vacker natur. Besök till exempel Mottarone-berget som ligger endast cirka 14 km bort, och njut av panoramautsikten över de sju omkringliggande sjöarna. 

Karta över Armeno

Klicka på kartan här nedan för att få en överblicker över de semesterbostäder vi tillhandahåller i området, samt för att se avstånden till flygplatser och andra städer i norra Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Här möter du inte många turister

Armeno har cirka 1600 invånare, och ligger 525 meter över havet. Staden är besökt av få turister, näst intill ingen. Här upplever du inte heller något trafikkaos, som det du kan känna igen från Rom och Milano. Mitt i staden finns ett torg, bank, köpman, apotek och en vacker kyrka från 1200-talet med freskomålningar.

Utöver ett par restauranger i själva Armeno finns det flera bra restauranger i grannstäderna, där du kan fördjupa dig i Piemontes berömda, goda maträtter och viner. 

Läs mer om Armeno

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Piemonite.

Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Armeno? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten. Använd gärna filterfunktionen i sökmaskinen för att hitta helt rätt.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Piemonte. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen och i trädgården utan att dela med andra gäster. Det är också en ypperlig chans att komma nära lokalbefolkningen - det är t.ex populärt att boka en lokal matmamma att komma också laga mat, eller ge en matlagningskurs i villan.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Piemonte för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Ska du spendera semestern i Armeno, är det närmast att flyga till Milano Malpensa flygplats, men åtskilliga andra flygplatser ligger också inom rimlig räckvidd. Dess flygplatser betjänas av en rad flygbolag, från lågprisbolagen Ryanair och easyJet till mer traditionella operatörer som SAS med rutter till resten av Europa, däribland Sverige och Danmark.

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Med några byten längs vägen, är det möjligt att ta bussen från flygplatsen till Armeno. Ofta väljer dock våra resenärer, som inte har kört bilen hela vägen från Sverige, att hyra en bil. Inte bara för att det är lättare att komma fram till semesterbostaden, men också för att vara mer fri att åka iväg på utflykter under semesterns gång.

Läs mer om bilhyra i Italien här

Utflykter

I Armeno bor du nära några av norra Italiens vackraste sjöar. Det är till exempel bara några få kilometer till Ortasjön, som inte bara bjuder på Europas renaste vatten, men också på pittoreska medeltidsstäder som Orta San Giulio.

Utöver en vandringstur upp till den vackra utsikten från toppen på Mottarone-berget, finns det flera golfanläggnignar i området, med goda möjligheter för att på upp pulsen med ett par rundor golf under semestern. Golf Club Des iles Borromées ligger till exempek med utsikt över Maggioresjön.

Dölj texten
 
 
search map