Hotell i Alba i Piemonte

Villa La Meridiana

Pool med utsikt över Alba, vinmarker och Alperna i bakgrunden.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa La Meridiana är den rätta lösningen om du är ute efter en romantisk semester i italienska omgivningar. Denna fina gamla villa som endast ligger en 1 km från Medeltidsstaden och Langhes kulturcentrum Alba har olika inredda rum fyllda med lokala antikviteter och andra dekorativa element som alla har en historia att berätta.

Panoramautsikten tar pusten ur dig

Från terrasserna och poolområdet så tappa man nästan andan när man ser Albas Medeltida torn, Langhes borgar, de böljande vinmarkerna och Alperna med berget Monteviso som på bästa gotiska sätt tornar sig upp mot himlen.

Läs mer om Villa La Meridiana

Följ naturstigen runt i landskapet

Villan byggdes på 1700-talet och går i Jugendstil. Den ligger på toppen av en kulle som heter Altavilla i utkanten av Alba och är granne med Nutellas grundare Ferreros sommarställe. Egendommen är på hela 10 hektar och här finns vinmarker, fruktträd och skogar. Tycker man om natur och gröna omgivningar så kan man följa den stig på ca. 7 km. som slutligen för leder till vinstaden Barbaresco. Alternativt har Villa La Meridiana mountainbikes till gästernas förfogande. Kvaliteten på cyklarna varierar och de är inte lämpliga för krävande turer utan mindre cykelturer i närområdet. Alla cyklar är utrustade med lås och vissa med lampor.

Smaka deras eget vin

På stället kan man smaka av deras eget vin och eventuellet köpa en souvenir med sig hem av dessa härliga droppar. Det finns även ett tvätteri, wi-fi internet i det gemensamma uppehållsrummet och taxi mot tillägg till Albas centrum. För eventuella regniga dagar eller om man endast vill söka skydd i skuggan finns det ett aktivitetesrum till förfogande med biljard, böcker och leksaker.

Frukost och kylskåp

Frukosten serveras utomhus under sommaren och under dagen finns det frukt (ställets egen) att tillgå. Rummen 1, 3 , 7 och 8 har köksfaciliteter medan rum 2 och 2B endast har kylskåp. Rum 5 och 6 delar ett kylskåp som står i hallen mellan rummen.

Läs om rummen på Villa La Meridiana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Hotel Langhe

Alba, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map