Hotell i Alba i Piemonte

Palazzo Finati

 
Palazzo Finati är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Finati är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palazzo Finati ligger mitt i vindistriktet Langhes huvudort Alba - här känns det som tiden har stått stilla sedan Medeltiden om man ser till stadens arkitektur och stämningsfullhet. Ta denna unika chans att bo centralt mitt i Alba - ett stenkast från Domkyrkan, shoppingstråken och trevliga restauranger.

Denna fantastiska historiska byggnad ägs av Fava-Scaiola-familjerna, som öppnade Palazzo Finati igen efter många år 2006. Byggnaden är ursprungligen från 1800-talet och är både utvändigt som invändigt restaurerad med god smak. Det första som slår en när man anländer hit, är den totala stillhet som existerara här, trots att Palazzo Finati ligger mitt i Alba.

Läs mer om Palazzo Finati

Rummen är ytterst raffinerade med kalkmålningar och andra historiska detaljer. I rummen märker man av en helt speciell atmosfär, som för tankarna till kungar och drottningar. Man känner också att boendet håller hög standard med påkostade omgivningar. Internet-uppkoppling kan fås mot beställning och det är tillåtet att ta med sig sin hund.

Även frukosten är en fröjd: här har man gjort sitt yttersta för att behaga gästerna och erbjuda de produkter som skapar den perfekta frukosten. Här finnns marmelader, ekologisk honung, färsk frukt, lokala ostar, småkakor och bakverk i frukostmatsalen i källaren.

Dubbelrum Superior:
- Dessa 2 rum har balkong och badrum med jacuzzi och hårfön.
Junior Suite:
- Dessa 2 rum har balkong och badrum med jacuzzi och hårfön.
Suite:
- Dessa 4 rum har liten fransk balkong mot gatan eller lite större terrass mot gården och badrum med jacuzzi och hårfön. De är dessutom elegantare och rymligare än superiorrummen.
Suite Deluxe:
- Suite Deluxe finns det bara en av, vilken är det mest förtrollande rummet av alla. Det har privat terrass och badrummed jacuzzi och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map