Hotell i Alba i Piemonte

Hotel Savona

Parken bredvid hotellet
 
Hotel Savona är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Savona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Savona har ett utmärkt läge om man vill besöka vindistriktet Langhes kulturella centrum Alba. Det finns hiss på hotellet, restaurang samt möjlighet till parkering mot betalning.

Bo mitt i Alba

Hotellet ligger vid en offentlig park och på den andra sidan ligger Piazza Savona som precis blivit total renoverad. Det finns hiss på hotellet och restaurang (som är stängd på tisdagar) var hotellets gäster får 20% rabatt på a la carte om man inte väljer halvpensionstillägg. Det finns dessutom en offentlig parkering ca. 100 meter bort.

Läs mer om Hotel Savona

Standardrum

Hotellet har 70 standardrum som kan beställas som enkel,-dubbel eller trippelrum och är rymliga men lite gammaldags inredda. Rummen har antigen glovmatta eller klinkersgolv, hälften av rummen har balkong (fås mot förfrågan), många har flatscreen tv och alla har satellit-tv , aircondition, minibar och eget badrum med toalett och dusch.

Junior Suiter

Det finns 6 Junior Suiter som är rymliga men lite gamaldags inredda. Rummen har antigen glovmatta eller klinkersgolv, hälften av rummen har balkong (fås mot förfrågan), många har flatscreen tv och alla har satellit-tv , aircondition, minibar och eget badrum med toalett och dusch. Två av suiterna har jacuzzi.

Tåget passerar ca. 100 meter från hotellet och kan höras mycket svagt, men den sista avgången är redan kl. 21.00.

Dölj texten
 
 
search map