Omdömen från Hotel San Lorenzo

 
Hotel San Lorenzo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Lorenzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Lorenzo

Läs personliga omdömen av Hotel San Lorenzo som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Lorenzo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Ulla och man från Umeå i Sverige bodde på Hotel San Lorenzo i Alba från den 16. till den 18. oktober 2008. Sedan fortsatte turen till Hotel Ca’ del Lupo i Montelupo Albese och Hotel San Rocco i Orta San Giulio.

Tack, vi hade en mycket trevlig resa.
Alla hotellen var bra. I Montelupo Albese kan det vara bra att veta att man innan ankomst bör boka bord på restaurangen intill hotellet.
Vi hade tur och fick plats men det var många som fick åka till andra ställen. En GPS är bra att ha i sin bil eftersom det är kringelkrokigt.
Vi återkommer gärna till er som arrangör.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
John och hustru från Helsingborg i Sverige bodde på Hotel San Lorenzo i Alba från den 6. till den 10. september 2008.

Vår resa till Piemonte och Alba var en enormt fin upplevelse.

Hotellet San Lorenzo och servicen via deras receptionister var av högsta kvalitéet. Läget på hotellet var alldeles utmärkt med mycket mysig omgivning.
Staden Alba var i sig mycket trevlig med många mysiga restauranger (en del hittade vi själv och andra fick vi rekommenderade av den trevliga
hotelpersonalen)
och uteserveringar. Det fanns mycket att göra runt omkring, vi gjorde en del utfärder med vår bil, bl.a. till Barolo, en jättemysig by, och Barbarescu, där vi besökte ett enoteca som hade funnits i generationer inom samma familj. Vi passade på att inhandla några flaskor av, kanske, världens bästa viner. Piemontes natur och omgivning är mycket vacker, med många mysiga byar och fina "mat- och vinvägar".

Vi är mycket, mycket, nöjda med er enormt fiina service och ert intresse av att ta reda på hur era kunder har upplevt sin semester. Eftersom vi är mycket förtjusta i Italien och ämnar besöka detta land ytterligare ett antal gånger kommer vi att anlita era tjänster på in-italia även i framtiden och vi har redan, och kommer att, tipsa våra vänner om er fina och utomordentliga service. Tack för att ni finns!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Leif och sällskap från Hunnebostrand i Sverige bodde på Hotel San Lorenzo i Alba från den 30. juni till den 3. juli 2008.

Piemonte var en ny och tveklöst charmig upplevelse. Vi har flera somrars erfarenhet av Emilia-Romagna samt lite Toscana, Umbrien och Ligurien. Alba var en trivsam liten stad och ett perfekt utgångsläge för dagliga utfärder till vingårdar i närområdet. Barolo, Verduno, Barbaresco, Diano d´ Alba. Restaurangbesök, och testning av viner här och där. Inköp på vingårdarna av högst varierande karaktär.
En vingård t ex, där kvinnan som tog hand om oss inte tyckte om vin, inte kunde öppna en vinflaska utan indirekt bad om hjälp. Men charmig och mkt vänlig.
Alba Village var snyggt och rent. Hotel San Lorenzo mkt centralt och trivsamt MEN. En sak lärde vi oss: Förvissa oss i förväg om luftkonditionering på rummet. Värmen tvingade oss till öppet fönster, vilket släppte in en ljudkakofoni utan motstycke. Varje italienare som placeras bakom ratten förvandlas till en förare i Formula 1 klass. Och trots att gatan utanför var enkelriktad och smal trodde vi oss snarare boende på Monza-banan än Alba.
Servicen från In-Italia har varit helt OK. No problems.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Gunilla med familj från Värmdö i Sverige bodde på Hotel San Lorenzo i Alba från den 8. till den 10. oktober 2007 innan turen fortsatte mot Collina San Michele och slutligen Hotel Antares Concorde i Milano.

Vi är mycket nöjda med resan, alla bokningar fungerade som de skulle. Vi är mycket nöjda med boendet, framförallt i Alba, mycket trevligt hotell och kanonfrukost. Vinchio var vi också mycket nöjda med.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Lars med sällskap från Katrineholm i Sverige bodde på Hotel San Lorenzo i Alba från den 26. till den 30. september 2007.

Hej! Jo vi hade några fina dagar i Alba. Hotellet motsvarade helt våra förväntningar. Trevligt bemötande på plats och ett läge "mitt i smeten" med nära till shoping, krogar uteserveringar mm. Dagarna tillbringade vi mest på vingårdar i Barbaresco, La Morra och Barolo alla dessa byar ligger ju så nära Alba vilket är bra för oss "vinturister". Hälsn Lars

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 8 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Verduno, Piemonte

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map