Omdömen från Hotel Langhe

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Langhe

Läs personliga omdömen av Hotel Langhe som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Langhe. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt ställe med hög service

Skönt ställe i vacker omgivning för både 2 vuxna och 2 barn. Inte stort, men mycket trevligt och barnvänlig pool med en djupare "vuxen-del". Utsökt frukost, en del ekologisk och god mat och vin på den lilla men väl valda à la carte-meny hela dagen. Servicen var top notch, vi fick riktigt bra restaurang rekommendationer och hjälp med middags reservationer. Vi fick den sista rummet under taket när vi bokade i sista minuten, men det arrangerades att vi redan dagen efter kunde få en av de stora rum, så att vuxna kan ha lite kväll på terrassen efter barnen var kvar och njuta av utsikten över vacker upplyst trädgård. Staden Alba var också riktigt nice, och det var inte så långt till Turin. Allt som allt, en plats och ett hotell som vi skulle komma igen!

Alba som semester-destination

Verkligen en trevlig stad - vi har haft som en precis runt hörnet kunde få en enkel pizza, men var också två riktigt bra restauranger i staden. Det fanns många fina affärer, till exempel en liten Missoni utlopp med 70% i mitten av staden och flera fantastiska glassbarer. Det är också bara en timme från Torino där särskilt deras filmmuseet , med hissen till utsikten över hela staden är verkligen värt ett besök.

Hotel Langhe
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Langhe
Dubbelrum (superior) m. trädgård
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin service och atmosfär

Trivsamt hotell med vänlig personal som alltid är behjälplig med saker.
Låna en av cyklarna och ta en tur runt i staden.
Ät eventuellt på Osteria Nuova Era, ett trevligt ställe med god mat och möjlighet att sitta ute.

Hotel Langhe
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Langhe
Dubbelrum (superior) m. trädgård
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Langhe

Nackdelen var att det var långt att ta sig in till Staden Lange för att kommatill butiker , restauranger m m det bar svårt att få varm mat före kl 19,00 många fina små mysiga byar att åka till ha vinprovning Lite svårt med Engelskan hade domi byarna.

Hotel Langhe
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Langhe
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Inte sänsong
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fint hotell utanför Alba

Fint hotell i närheten av Alba, det är dock för långt att gå in till Alba stad - hotellet hade cyklar man kunde låne. Personalen var trevlig och hjälpsamma. Riktigt bra frukost. Det är dock värt att överväga om man hellre vill bo centralt i Alba, eller hitta en vingård längre ut på landet - Hotel Langhe ligger lite mitt emellan.

Vi förstår inte hur hotellet kan ha 4 stjärnor. Rummet var inte ordentligt rengjort då vi ankom, maten i caféet som man kunde få till lunch var mat som var uppvärmd och hotellet behövde verkligen en renovering. Bilderna på hemsidan må vara från då hotellet byggdes, för så flott var det inte längre. Poolen behövde rensas eftersom det var en del jord och smuts i hörnen. Det svarade mer mot ett 3-stjärnigt hotell.

Vi hade dock en riktigt trevlig vecka där, vi hade bara en förväntning om ett 4-stjärnigt hotell och det upplevde vi inte.

In-Italias kommentar

Man kan säga, att ni har rätt - Hotel Langhes läge är lite mitt emellan efter som det varken ligge rpå landet bland vinmarker eller mitt inne i Alba centrum. Men det är precis detta läge som många efterfrågar: mitt i ett lugnt bostadskvarter och med möjlighet att åka in till Albas centrum på cyklar, som hotellet lånar ut. Med hänsyn till den saknade rengöringen så ska rummet naturligtvis vara rent och fräscht, och skulle så inte vara fallet ber vi er anmärka på detta i receptionen och i värsta fall kontakta oss för assistans. Vänliga hälsningr, Allan Kristensen, In-Italia

Hotel Langhe
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Langhe
Dubbelrum (superior) m. trädgård

Det fanns tyvärr inte badkar - vilket det annars alltid finns på ett 4-stjärnigt hotell.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det var en del jord och smuts i poolen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra hotell i Alba

Hotel Langhe är ett fint hotell med superservice. De har en bra pool med utsikt mot vinmarkerna som ligger i utkanten av Alba. Området omkring hotellet är inte så spännande med hotellets faciliteter, service, mat, pool mm är riktigt bra. Rena rum som är praktiskt inredda. Klart bäst med rummet är balkongen och utsikten.
Man kan låna cyklar och enkelt köra de 2 km till Alba centrum.

Skulle jag göra om det hade jag nog valt ett agriturismo i en liten stad eller på ett lantställe i vinmarkerna omkring Barolo, La Morra eller liknande. För Hotel Langhe ligger såpass långt från Alba centrum, men utan att vara på landet. Så det är bättre att antingen vara i bycentrum, eller helt på landet. Men ett flott och behagligt hotell med toppservice.

Rekommendationer till andra gäster

Bra utgångspunkt för vinprovning i Barolo och andra områden. Mycket vackert område att köra runt i.
Superbra restauranger till mycket rimliga priser. Se evt. Tripadvisor.

Hotel Langhe
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Langhe
Dubbelrum (superior) m. trädgård
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Piemonte i april

Målet med vår resa var att besöka vingårdar i Piemonte. Valet av Alba som utgångspunkt för besök i Asti och Barolo var bra på grund av dess centrala läge. Hotel Langhe, som ligger på lugnt promenadavstånd från Albas centrum, var en mycket positiv överraskning. Hotellet är rätt nytt, och inrett med god smak.
Personalen var i en egen kategori - otroligt vänliga och hjälpsamma. De lyckas skapa en behaglig och avslappnande stämning och ger en otroligt kvalificerad service. Frukosten var långt bättre än vanlig italiensk standard. Det enda minuset var några mycket livliga och mycket högljudda grodor i ett vattenhål nära vårt rum, men det gick att leva med.

Hotel Langhe
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Langhe
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Den såg okej ut - men vi använde den inte i april.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket trevligt hotell i en underbar stad

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Dorte fra Dragør boede på Hotel Langhe i Alba

Vi har haft en härlig semester i Piemonte.
Alba är en mycket trevlig stad med livlig kommersiellt liv, och så är det helt centralt för de olika vin byar. Vi bodde på Hotel Langhe i 3 dagar, super hotell med bra rum. Hotellet ligger strax utanför centrum så du måste räkna med ca 20 min. gå innan du är i centrum.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Susanne Og Henrik og familie fra Helsingør boede på Hotel Langhe i Alba

Hotel Langhe är en super trevlig plats med mycket hög service från personal. Ägaren talar alla språk och är där cirka 24 timmar om dygnet. Alla ler och välkomnande. Bra rum (terrasser ut mot floden är inte något att tala om).Stället har ingen utsikt , men miljön uppväger.
Poolen är mycket liten och barn över 8-9 år som är goda simmare egentligen inte har en chans att njuta av själva.
Vi körde en dag till stranden i Genua och en dag till Serravalle Outlet - båda ställena ett besök på varje. Men du måste räkna en dagstur särskilt om man väljer bergskörning och man bör naturligtvis vara medveten om att vägavgifter blever cirka 150, - kr för en sådan resa.
Båda platserna kan rekommenderas på sitt eget sätt. Allmänhet då Alba område inte för mycket aktiva barn. Vi har en lugn pojke (när han är naturligtvis också måste åka runt och få leksaksaffärer som det är) och du kommer också vara lite generös med glass.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Morten og Stine fra Odense boede på Hotel Langhe i Alba

Hotel Langhe har en vacker trädgård med pool, där det var bra att njuta av eftermiddagen. Dock hade vi förstått på In-Italias hemsida att det fanns ett kylskåp och en balkong i varje rum - detta inte var fallet och vi fick undvara båda delarna. När det framgår av beskrivningen bör det också finnas på hotellet. Personalen på hotellet var mycket hjälpsamma och arrangerade flera besök på vingårdar för oss. Alba och området är unik och innehåller många vackra natur och medeltida städer. Vid staden Monta strax norr om Alba finns flera bra vandringsleder som vi hade stor glädje.

In-Italias kommentar

Vi är ledsna att höra att du hade vyn i varje rum hade en balkong / terrass och kylskåp. På vår hemsida skriver vi för följande: Standard: ca 17 m² med luftkonditionering, satellit-TV, safe, garderob, skrivbord, internet och badrum med dusch / badkar och hårtork. De flesta av de vanliga rummen har en balkong eller liten terrass.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Verduno, Piemonte

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map