Hotell i Alba i Piemonte

Hotel Langhe

Reception och frukostrestaurangen
 
Hotel Langhe är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Langhe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du letar efter ett boende med bra standard, lugnt läge, pool och med gångavstånd till ett trevligt centrum där du har gott om bra uteserveringar och butiker, då kan du titta närmre på Hotel Langhe. Hotellet, som ligger strax i utkanten av den trevliga lilla staden Alba uppfyller nämligen alla dessa krav.

Här finns en skön pool med jacuzzi

Det vi först kommer att tänka på när det gäller Hotel Langhe är dess perfekta läge i ett lugnt kvarter med inbjudande gröna utomhusområden och den goda smak som utmärker hela hotellet. Hotellet, som tidigare var en känd restaurang vid namn La Capaninna, är från 2001 och framstår som både modernt och stilfullt med klara färger och rena linjer i möblemanget.

År 2011 anlade de en fin pool med jacuzzi funktion som blev pricken över i:et för gäster som önskar hotell med pool endast 2 km från den historiska och trevliga stadsdelen i Alba. Hotellet har ingen restaurang med erbjuder lättare måltider som sallad, ostar o salumi sm du kan avnjuta intill poolkanten. Även på kvällen är det möjligt till att beställa in dessa måltider vilket kan vara praktiskt när du inte vill ge dig ut på kvällen utan bara ta det lugnt på "hemmaplan".

Läs mer om Hotel Langhe

Nära centrum och domkyrkan i Alba

Hotellet ligger på slutet av en återvändsgränd och kan på så vis kunna erbjuda gratis parkering. Om du vill och inte har problem med att ta dig fram till fots kan du promenera in till Albas historiska centrum, och början av stadens historiska centrum som du har ca 1,6 km bort (ca. 2 km till domkyrkeplatsen). Då kan du lämna bilen hemma, och slipper leta parkeringsplats inne i centrum. Dessutom kan du då utan problem avnjuta en god middag och pröva på traktens kända fina viner inne i centrum, för att sedan promenera hem.

Om du hellre vill ta dig fram och tillbaka på två hjul, kan du utan extra kostnad låna cyklar på hotellet (efter tillgänglighet). Väl hemma igen kan du koppla av till fullo i hotellets härliga trädgård där det finns utplacerat bord och stolar. På förfrågan har du även möjlighet till shuttleservice fram och tillbaka till centrum (mot avgift).

Se lokalområdet från en Vespa

Hotellet erbjuder ett litet fitnessrum, som står till ditt förfogande. Vill du kan du även hyra en Vespa, något som blir allt mer populärt. Den trevliga personalen är dessutom väldigt behjälplig med att arrangera besök hos närliggande vinproducenter. Med andra ord, här är möjligheterna och aktiviteterna oändliga.

Sans för kvalitet

På hotellet finns en reception, hiss och frukostmatsal. I lobbyn hittar du en massa intressant litteratur om området och olika tidningar.

De 25 rummen är uppdelade i tre kategorier och är alla mycket smakfullt inredda med öga för detaljer och materialkvalitet. Du får känslan av att träda in i ett exklusivt privat hem som har till uppgift att stimulera dina sinnen. Rummen har alla internet och twinbäddar kan förekomma.

Rummen på Hotel Langhe

Dubbelrum (classic)

Dess rum är på ca. 20 m² med aircondition, Sat-TV, säkerhetsbox, garderobsskåp, skrivbord och badrum med dusch/badkar samt hårtork. Rummen kan ligga på första och andra plan, en del har snedtak och synligt trätak.

Dubbelrum (superior)

Dessa rum är på ca. 24 m² med aircondition, Sat-TV och DVD-spelare, säkerhetsbox, garderobsskåp, skrivbord, soffa och badrum med dusch/badkar samt hårtork. Dessa rum har liten trädgård med bord och stolar.

Juniorsuite

Dessa är på ca 40 m² och har aircondition, 2 Sat-TV och DVD-spelare, säkerhetsbox, kaffemaskin, garderobsskåp, skrivbord och badrum med dusch och badkar samt hårtork. Juniorsviterna har ett separat rum och sovavdelning samt terrass. De ligger antingen på första eller andra plan.

Dölj texten
 
 
search map