Hotell i Alba i Piemonte

Hotel Langhe

Pris från per pers.
Reception och frukostrestaurangen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Önskar man ett stadshotell, samtidigt som man vill bo med lugnt läge med gratis parkering, så är Hotel Langhe den rätta lösningen. Hotellet ligger i utkanten av Alba och är ett riktigt andningshål.

Dopp i poolen eller slappa i jacuzzin

Det man först kommer att tänka på när det gäller Hotel Langhe är dess perfekta läge i ett lugnt kvarter med inbjudande gröna utomhusområden och den goda smak som utmärker hela hotellet. Hotellet är från 2001 och framstår som mycket modernt, stilfullt och skandinaviskt inrett med klara färger och rena linjer i möblemanget. I 2011 har hotellet blivit än mer komplett då man anlagt en fin pool med jacuzzi funktion - denna pool är pricken över i:et för gäster som önskar hotell med pool endast 2 km från den historiska och trevliga stadsdelen i Alba.

Läs mer om Hotel Langhe

Endast 2 km till domkyrkan i Alba

Hotellet ligger på slutet av en återvändsgränd och erbjuder gratis parkering. Man tar sig lätt in till Albas historiska centrum till fots (ca. 2 km till domkyrkeplatsen) samtidigt som man genom att lämna bilen hemma, slipper leta parkeringsplats inne i centrum. Dessutom kan man utan problem avnjuta en god middag och pröva på traktens kända fina viner inne i centrum, för att sedan promenera hem. Om man vill får man låna gratis stadscyklar på hotellet. I hotellets trädgård finns alla möjligheter till att slappna av.

Se lokalområdet från en Vespa

Hotellet erbjuder ett litet fitnessrum, som står till gästernas förfogande. Vill man kan man även hyra cyklar eller varför inte hyra en Vespa? Den serviceminded personalen är dessutom väldigt behjälplig med att arrangera besök hos närliggande vinproducenter. Med andra ord, här är möjligheterna och aktiviteterna oändliga.

Sans för kvalitet

Invändigt hittar man först receptionen, hiss och frukostmatsalen tillsammans med en massa intressant litteratur om området och olika tidningar. De 27 rummen är uppdelade i tre kategorier och är alla mycket smakfullt inredda med öga för detlajer och materialkvalitet. Man får känslan av att träda in i ett exklusivt privat hem som har till uppgift att stimulera sinnena.

- Standard: på ca. 17m² med aircondition, satellit-TV, säkerhetsbox, garderobsskåp, skrivbord, internetuppkoppling och badrum med dusch/badkar och hårfön. De flesta av standardrummen har dessutom balkong eller en liten terrass.
- Superior: på ca. 25 m² med aircondition, satellit-TV och DVD-spelare, säkerhetsbox, garderobsskåp, skrivbord, internetuppkoppling och badrum med dusch/badkar och hårfön. De flesta av superiorrummen har dessutom balkong eller en liten terrass.
- Junior Suite: med aircondition, 2 satellit-TVs och DVD-spelare, säkerhetsbox, garderobsskåp, skrivbord, internetuppkoppling och badrum med dusch och badkar och hårfön. Junior Suiterna är tvådelade med separat rum och sovavdelning och har privat trädgård med utsikt över kullarna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Verduno, Piemonte

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

Rekommendationer till dig

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Alba Village

Alba, Piemonte

Populärt i Piemonte

search map