Semesterbostad i Alba i Piemonte

Alba Village

 
Alba Village är inte tillgänglig i dagsläget
Alba Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Alba Village ligger i lugna omgivningar men ändå nära centrala Alba. Det är ca. 2,5 kilometer till huvudgatan och vill man inte gå eller köra finns det en busshållsplats sidan om parkeringsplatsen (avgångar ca. 1 gång i timmen). Det är ca. 200 meter till närmaste inköpsmöjligheter.

Pool och andra faciliteter

På Alba Village finns reception, restaurang, bar, grillområde, tvätteri, lekplats och parkeringsplats. I den stora trädgården finner du pool (10 x 6 m) samt barnbassäng med tillhörande terrass med parasoller och solstolar. Skulle ni få en dag med dåligt väder eller bara har lust att rå om dig själv lite extra kan du mot tillägg (betalas på plats) använda ställets fina wellness-center med allt från bastu, turkiskt bad, jacuzzi och loungeområde. Tennisbanan som kan nyttjas mot betalning ligger cirka 200 meter härifrån. Om önskas är det möjligt att hyra cyklar och mopeder. Vid infarten till Alba Village ligger en bar där man kan köpa kaffe, glass, kakor och lättare måltider.

Läs mer om Alba Village

Del av en campingplats

Om du tycker att ställets egna pool är för liten, ligger den kommunala simhallen ca. 150 meter från Alba Village. För dem som gillar massage och skönhetsbehandlingar, kan vi tipsa om att det finns en skönhetssalong ca. 500 meter härifrån. Uppmärksamma dessutom att det ligger ett campingområde på den andra sidan om poolen.

Fina, enkla lägenheter med uteplats

Lägenheterna är fint inredda och utrustade med Sat-TV, förvaringsbox, aircondition, gratis internetuppkoppling samt balkong eller uteplats.
Du kan även välja att bo i trevliga rum på ca 17 m² (twinbädd)

Lägenheterna på Alba Village

Enrumslägenhet med 3 sovplatser

är ca. 30 m² och består av allrum med kokvrå och matbord samt nattområde med dubbelsäng och bäddstol, som kan fällas ut till en extra säng. Det finns badrum med toalett och dusch samt egen trädgård, dock utan trädgårdsmöbler.

Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser

är ca. 47 m² och fördelad på två plan. På första våningen finner man uppehållsrum med kokvrå och matbord, samt nattområde med bäddsoffa, våningssäng och badrum med toalett och dusch. En spiraltrappa leder upp till andra våningen, var det finns ett sovrum med dubbelsäng samt balkong. Vänligen uppmärksamma att det inte finns någon dörr mellan sovrummet och uppehållsrummet.

Dölj texten
 
 
search map