Semesterbostad i Alagna Valsesia i Piemonte

Pietre Gemelle Resort

 
Pietre Gemelle Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Pietre Gemelle Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alagna Valsesia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Pietre Gemelle Resort är exceptionellt fina lägenheter i äkta alpmiljö. Det nybyggda komplexet respekterar till punkt och pricka den lokala byggnadsstilen, så man får här det bästa av modern komfort med faciliteter och gedigna material i trä och sten samt ett historiskt och autentiskt intryck. Byn Alagna Valsesia ligger bara 2 km bort - antingen i bil längs landsvägen eller på sommaren till fots längs en gång-/cykelstig som slingrar längs Sesia-floden.

Till skidfolket

Stadens skidlift ligger i centrum och går via mellanstationen Pianalunga helt upp till Passo Salati, och förbinder således Alagna med andra städer vid Monte Rosas bergsmassiv, där ibland Gressoney i Aostadalen. När man anländer till Pianalunga befinner man sig 2.046 m.ö.h., medan Passo Salati går ända upp till 2.980 meters höjd. Området är mycket känt för att vara Freeride Paradise (där man bland annat åker skidor utanför pisterna - off pist) och det finns naturligtvis även pister i alla svårighetsgrader, dock för den lite mer erfarne skidåkaren framför nybörjaren och småbarnsfamiljerna. Vid tillfälle av off-pist åkning rekommenderas det alltid att ha en guide med. Hemma på stället finns det även en välutrustad skiddepot.

Läs mer om Pietre Gemelle Resort

Lokaliteten Pietre Gemelle

Platsen har fått sitt namn efter två stora stenblock som ligger intill receptionen och ger stället en hel del karaktär. När man kommer fram till parkeringen passerar man mitt emellan dem. Från Pietre Gemelle Resort är det ca 500 m in till det lilla kyrktorget i Riva Valdobbia - här hittar man ett café/bar, en slaktare och ett postkontor. Alternativt kan man ta sig in till Alagna Valsesia (ca 2 km) där man hittar flera förnödenheter, och där Pietra Gemelle Resort har rabattavtal på 10% med två matställen om man inte själv önskar tillaga middagen hemma i lägenheten.

Gemensamma faciliteter

Man finner på stället gemensam parkeringplats, reception med öppen spis och myshörna, en liten gemensam tvättstuga (mot betalning), ett litet område med grill, en liten lekplats med gungor och lektorn till de små samt de 14 läckra och fint inredda lägenheterna. Dessutom finns planer för både garage, frukostmatsal och restaurang. Det är även möjligt att låna både hårtork, strykjärn och strykbräda i receptionen. Man har också möjlighet att tillbringa tid i ställets wellness-center. Där finner man både jacuzzi, bastu, turkiskt bad samt olika behandlingar. Tillgång till wellness är inkluderat i priset men man ska komma ihåg att boka tid. OBS: Det är krav på minimum vistelse på 7 nätter men inget krav om fast bytesdag - man kan på så vis ankomma när man vill och bo t.ex. 9 nätter.

Bergrika omgivningar

Stället ligger oerhört vackert, omgivet av bergsmassivet Monte Rosa och Valsesia-dalens branta bergssluttningar. Alla lägenheterna, som är fördelade på fyra olika byggnader, har utsikt till Alperna. I Alagna kan man med linbana ta sig ända upp till Passo Salati 2980 m höjd. Här finns fina vandringsleder - och man känner att man kan blicka ut över Alperna här uppifrån världens tak.

Lägenheterna på Pietre Gemelle Resort

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (med terrass)

Det finns bara 1 lägenhet av denna typ. Den består av ett stort rum med stora glaspartier, kokvrå (med kylskåp, 2/4 kokplattor och mikrovågsugn), lcd sat-TV, möjlighet till internet-uppkoppling (mot tillägg), bra dubbel bäddsoffa, extrasäng (inkluderat i priset) och ett fint badrum med toalett och dusch. Det finns dessutom terrass.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Det finns 7 lägenheter av denna typ - varav de flesta ligger på första våningen. De består av vardagsrum med stora glaspartier, kokvrå (med kylskåp, 2/4 kokplattor och mikrovågsugn), lcd sat-TV, möjlighet till internet-uppkoppling (mot tillägg), bra dubbel bäddsoffa (inkluderat i priset) samt ett sovrum med dubbelsäng och ett fint badrum med toalett och dusch. I dessa lägenheter finns en stor skjutdörr mellan de två rummen så att lägenheten faktiskt kan göras om till en stor enrumslägenhet. Dessa lägenheter har inte privat terrass men vänder mot den gemensamma trädgården.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (med terrass)

Det finns 4 lägenheter av denna typ - de är alla fördelade på två våningar (andra och tredje vån.). De består av vardagsrum med stora glaspartier, kokvrå (med kylskåp, 2/4 kokplattor och mikrovågsugn), lcd sat-TV, möjlighet till internet-uppkoppling (mot tillägg), bra dubbel bäddsoffa och extrasäng (inkluderat i priset), samt ett sovrum på våningen ovanför med dubbelsäng och ett fint badrum med toalett och dusch. Det finns dessutom terrass.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass)

Det finns 2 lägenheter av denna typ - den ena ligger på andra våningen och den andra på tredje våningen. De består av ett stort vardagsrum med stora glaspartier, kokvrå (med kylskåp, 2/4 kokplattor och mikrovågsugn), lcd sat-TV, möjlighet till internet-uppkoppling (mot tillägg), två bra dubbel bäddsoffor (inkluderat i priset), samt ett sovrum med dubbelsäng och ett fint badrum med toalett och dusch. Det finns dessutom terrass.

Dölj texten
 
 
search map