Omdömen från Hotel Cristallo

Utsikten från hotellet mot Alagna
 
Hotel Cristallo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cristallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Cristallo

Läs personliga omdömen av Hotel Cristallo som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cristallo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Tyréns AB från Helsingborg i Sverige bodde på Hotel Cristallo i Alagna Valsesia från den 15. till den 18. mars 2013.

Nu är vi åter från Italien! Fantastisk skidåkning och väder på lördagen! Lite snöigt på söndagen. Snöblandat på måndagen i Milano och strålande solsken och 13 gr på tisdagen!

Cristallo var mycket bra! Bra service, trevliga rum och mycket god mat, både frukost och framförallt middag. Läget är också mycket bra. Byn är förtjusande! Inga problem med transfern. Allt var jättebra!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2013
Antal resande 12 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map