Hotell i Alagna Valsesia i Piemonte

Hotel Cristallo

Utsikten från hotellet mot Alagna Reception Hotellets bar Bastu Utsikt till de grönklädda bergen och den forsande floden
 
Hotel Cristallo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cristallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Cristallo har fått sin inramning som en skänk från ovan: grönklädda bergstoppar, forsande floder och frisk bergsluft gör hela skillnaden. Invändigt är hotellet som en delikatess som inte går att hålla fingrarna bort ifrån: en touch av lyx, behagliga färgsymfonier och lockande faciliteter, där ibland wellness-center.

Inbjudande placering i bergrika omgivningar
Hotellet ligger isolerat ända uppe i Alperna vid bergsmassivet Monte Rosa men ändå endast ca två timmars bilkörning från flygplatsen Malpensa utanför Milano. Förutom de många möjligheterna till naturupplevelser med sportaktiviteter, bergsvandring och svindlande turer i linbana ligger hotellet mitt i staden Alagna där det finns en handfull matställen och en liten shoppinggata.

Läs mer om Hotel Cristallo

Hjärterum med många faciliteter
Hotellet har en vacker gemensam terrass som vetter ut mot dalen och floden Sesia. Av de andra utvändiga faciliteterna är parkeringen värd att nämna, då den är gratis men efter "först till kvarn"-principen. Parkeringen kan inte bokas men vanligtvis finns det plats åt alla. Alternativt finns det offentliga p-platser inne i staden (både gratis och mot betalning). Vänder man blicken mot insidan av hotellet möts man av receptionen, Titsch Lounge Bar, den stämningsfulla frukostrestaurangen (frukosten serveras som buffé) och hiss. Dessutom finns det wi-fi i några av de gemensamma utrymmena.

Wellness-center Driade
Som en sällsynthet i detta område erbjuder Hotel Cristallo även en välinredd spa-avdelning med både bastu och ett litet gym.

Extravaganta rum
En hotellets många styrkor är känslan av att man får väldigt mycket för pengarna. Detta gäller även de 19 rummen som alla är extra rymliga och personligt inredda i varma färger. Från rummen har man antingen utsikt mot floden och dalen där man kan falla i sömn till Sesia-flodens brus, eller utsikt till staden där man kan falla i sömn till kyrkklockornas musikaliska ljud. Rummen är fördelade på fyra våningar.

Rummen på Hotel Cristallo

Dubbelrum Classic

Dessa 12 rum vetter antingen mot dalen/floden eller mot staden/torget. Enstaka rum har en liten balkong (plats att stå men de är inte möblerade). Alla rum är rymliga (ca 35 m²) och utrustade med minibar, förvaringsbox, satellit-TV (lcd) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Aircondition behövs inte på dessa höjder. Färger och möblemang varierar från rum till rum och gör således hotellet mer personligt. Dessa rum har plats för en extra säng.

Junior Suite

Dessa 4 rum är extra rymliga (ca 45 m²) och uppdelade i två avdelningar. Tre av dem har balkong och vetter ut mot staden/torget medan det sista endast har fönster och vetter mot dalen/floden. Alla rum är utrustade med minibar, förvaringsbox, satellit-TV (lcd) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Aircondition behövs inte på dessa höjder. Färger och möblemang varierar från rum till rum och gör således hotellet mer personligt. Dessa rum har plats för upp till två extra sängar.

Suite med balkong

Dessa 2 rum är extremt rymliga (ca 80 m²) och fördelade på två våningsplan. De har båda balkong som blickar ut mot Alagnas hustak och kyrka. De är utrustade med minibar, förvaringsbox, stor satellit-TV (lcd) samt badrum med toalett, badkar och hårtork. Aircondition behövs inte på dessa höjder. Färger och möblemang varierar från rum till rum och gör således hotellet mer personligt. Dessa rum är så rymliga att de har plats för upp till fyra extra sängar då de består av ett sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med plats för två extra sängar och till sist ett loft med plats för ytterliggare två extra sängar. Här kan man alltså bo 6 personer utan att det blir för trångt.

Dölj texten
 
 
search map