Hotell i Acqui Terme i Piemonte

Hotel Roma Imperiale

 
Hotel Roma Imperiale är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Roma Imperiale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acqui Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Njut av vacker miljö och elegans

Hotel Roma Imperiale bjuder på en vacker och elegant miljö där antikt blandas med modern komfort. I de olika rummen hänger konst på väggarna och äkta mattor på golven. Soffor och fotöljer finns utplacerade på flera platser där du kan slå dig ner för att planera nästkommande utflykt eller bara pusta ut efter en händelsrik dag.
Eftersom hotellet har så fin miljö håller man här olika event som t.ex bröllop.

Ta dig ett dopp i poolen

Men det är inte bara interiören som är vacker utan även utomhusområdet och villan i sig självt. Du är nämligen omgiven av grönska vilket bidrar till den sköna atmosfären. I trädgården och intill villan hittar du poolen där du kan slappa under solens värmande strålar. Vill du skämma bort dig lite extra kan du besöka den s.k. beauty farmen där du har bio-sauna, ångdusch, hydromassage och möjlighet till att få massage och andra behandlingar.

Läs mer om Hotel Roma Imperiale

Mat och vin i fokus

Det finns både bar och restaurang på hotellet så du behöver inte ge dig i väg för att dricka och äta gott. Traditionella rätter baserade på lokala produkter står på menyn tillsammans med goda regionala viner. Stämningen är på topp när solen gått ner och levande ljus skapar mysig atmosfär.

Skulle du ändå vill testa något annat, vilket du bör när du befinner dig i Piemonte, kan du ta dig in till stadens centrum där du har ett bra utbud av allt möjligt. Det närmsta (enklare) matstället ligger endast ca 350 meter bort, liksom ett par barer. Och endast ca 850 meter från hotellet hittar du fler ställen att äta på. Även runt om i närliggande byar och städer hittar du guldklimpar som är väl värda ett besök.

Gör gärna flera utflykter

Acqui Terme's centrum ligger som sagt inte långt bort utan bara på andra sidan floden, ca 1,6 km bort. Det tar ca 5 minuter att med bil ta sig dit, men du kan även låna cykel på hotellet (efter tillgänglighet). Den charmiga staden Asti har du ca 45 km bort och till pittoreska Alba är det ca 60 km. Alessandria har du ca 40 minuter bort med bil och inom lagom dagsetapper finns hur mycket som helst att se och uppleva.

Du bor bra

Det finns endast 25 rum på hotellet. Alla är i klassisk stil men det ena rummet är inte det andra likt. Dubbelrummet är på ca 19 m² och superior är på ca 23 m². Juniorsuiten är rymligare och är på ca 38 m². Alla har faciliteter som aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kassafack, badrum med dusch och hårtork. TWinbäddar förekommer.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Roma Imperiale

Läs personliga omdömen av Hotel Roma Imperiale som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Roma Imperiale. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Roma Imperiale

Trevligt hotell

Fantastiska rum, väldigt trevlig personal, god frukost. Och en helt formidabel service vid poolen (Riccardo är ansvarig vid poolen och han verkligen en tillgång för hotellet)

Läs mer

Bedömning av Hotel Roma Imperiale

Läs mer
 
search map