Hotell i Acqui Terme i Piemonte

Hotel Roma Imperiale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av vacker miljö och elegans

Hotel Roma Imperiale bjuder på en vacker och elegant miljö där antikt blandas med modern komfort. I de olika rummen hänger konst på väggarna och äkta mattor på golven. Soffor och fotöljer finns utplacerade på flera platser där du kan slå dig ner för att planera nästkommande utflykt eller bara pusta ut efter en händelsrik dag.
Eftersom hotellet har så fin miljö håller man här olika event som t.ex bröllop.

Ta dig ett dopp i poolen

Men det är inte bara interiören som är vacker utan även utomhusområdet och villan i sig självt. Du är nämligen omgiven av grönska vilket bidrar till den sköna atmosfären. I trädgården och intill villan hittar du poolen där du kan slappa under solens värmande strålar. Vill du skämma bort dig lite extra kan du besöka den s.k. beauty farmen där du har bio-sauna, ångdusch, hydromassage och möjlighet till att få massage och andra behandlingar.

Läs mer om Hotel Roma Imperiale

Mat och vin i fokus

Det finns både bar och restaurang på hotellet så du behöver inte ge dig i väg för att dricka och äta gott. Traditionella rätter baserade på lokala produkter står på menyn tillsammans med goda regionala viner. Stämningen är på topp när solen gått ner och levande ljus skapar mysig atmosfär.

Skulle du ändå vill testa något annat, vilket du bör när du befinner dig i Piemonte, kan du ta dig in till stadens centrum där du har ett bra utbud av allt möjligt. Det närmsta (enklare) matstället ligger endast ca 350 meter bort, liksom ett par barer. Och endast ca 850 meter från hotellet hittar du fler ställen att äta på. Även runt om i närliggande byar och städer hittar du guldklimpar som är väl värda ett besök.

Gör gärna flera utflykter

Acqui Terme's centrum ligger som sagt inte långt bort utan bara på andra sidan floden, ca 1,6 km bort. Det tar ca 5 minuter att med bil ta sig dit, men du kan även låna cykel på hotellet (efter tillgänglighet). Den charmiga staden Asti har du ca 45 km bort och till pittoreska Alba är det ca 60 km. Alessandria har du ca 40 minuter bort med bil och inom lagom dagsetapper finns hur mycket som helst att se och uppleva.

Du bor bra

Det finns endast 25 rum på hotellet. Alla är i klassisk stil men det ena rummet är inte det andra likt. Dubbelrummet är på ca 19 m² och superior är på ca 23 m². Juniorsuiten är rymligare och är på ca 38 m². Alla har faciliteter som aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kassafack, badrum med dusch och hårtork. TWinbäddar förekommer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Villa Carolina Resort

Castelletto d'Orba, Piemonte

Moonfra

Antignano, Piemonte

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map