Om gratis avbokning

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

På många av våra ställen erbjuder vi gratis avbokning fram till 30 dagar innan ankomst, men det varierar från ställe till ställe. Hur det förhåller sig på just ditt semesterboende, framgår på presentaions sidan för det enskilda boendet. På några ställen erbjuds det ingen fri avbokning alls medans det på andra har fri avbokning ända tills några dagar före ankomst.

Varför kräver vi därmed både en deposition och slutbetalning, istället för att debitera det totala beloppet precis innan avbeställningsfristen går ut?

Detta är för att säkerhetsställa att våra kunder visar ett seriöst intresse i den beställning de gör. Vi kan därmed erbjuda attraktiva villkor för avbokning eftersom våra samarbetspartners i Italien vet att våra kunder är seriösa i sina bokningar, och att de endast avbokar i händelsen av att något kommer i vägen.

Med andra ord vill vi inte i onödan reservera våra samarbetspartners lägenheter och hotellrum, utan att våra kunder har intentionen till att nyttja dem. Vi vill heller inte avstå från att kunna erbjuda andra intresserade kunder att få önskat boende genom att under en längre period hålla en reservation till den oseriösa kunden.

 
search map